Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sabahlar mune ablacımUçur bizi Nevreste der gibi:)))
Çok fena uykum geldi, dua edin son anda gördüm tatlıları yoksa bu muhabbet uzardı, tatlılarla imtihanımı sonraya bırakıyorum
3 oy hakkımız varmış, hepsini yesek öyle oylasak böyle bir kural getirse ya editör
Hepinize hayırlı sabahlar en iyisi gitmek yoksa yazarken uyuyacağım
3. oyun da yabancıya gitmemiş demek ki. Teşekkürler.Vaaaay 3 oy hakkı demek Nasıl güzeller hepside nasıııııl
Antepli olduğumdan ilk oyumu antepfıstıklı meyve şölenine
Ramazan dolayısıyla 2. Oyumu güllaca
Çok sevdiğimden üçüncü oyumu da sufleye verdim
Hayırlı uğurlu olsuuuun
Vay vay bizim geline bak sufle yapmış ha yazıklar olsun3. oyun da yabancıya gitmemiş demek ki. Teşekkürler.
Ben banlıydım, döndüğümde pek tarif kalmamıştı napayım. Antep’i bayram tatlılarında temsil ederim inşallahVay vay bizim geline bak sufle yapmış ha yazıklar olsun
Sen yap gör bak oylar nasıl şelaleBen banlıydım, döndüğümde pek tarif kalmamıştı napayım. Antep’i bayram tatlılarında temsil ederim inşallah
Yok amanitacım asılama değil benSende mi asilaka yaptim canm haberim yok
Ay hadi inşallah.Sen yap gör bak oylar nasıl şelale
Deynepcaan teşekkür ederimmHayırlı sahurlar herkese
3 oyda olsa yine zorlandım en az 5 te olabilirdi oy sayısıHerkesin ellerine sağlık, iyi olan değil şansı olan kazanacak
@yasminsay künefe
Oriana Antep fıstıklı meyve şöleni
@WunderLost soğuk baklava
Oriana Despacito, alsem magnolia ve @Blue_Peri profiterol a verdim oylarımı. Hepinize başarilar kizlar cok zorlandim butun tarifler harika tam bir görsel şölen
Bana da teşekkür etDeynepcaan teşekkür ederimm
bana da öpücük ver
Yaaaa jesiiiim senı nasıl gozden kacırdım bitanesiiiin sen gel burayaBana da teşekkür et
bana da öpücük ver