- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Neyse kimse böyle yapmaz,ondan sıkıntı yok.Ben bakıp görmedin sandımEvet çünkü aklımda kararlaştırmıştım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse kimse böyle yapmaz,ondan sıkıntı yok.Ben bakıp görmedin sandımEvet çünkü aklımda kararlaştırmıştım
Alışma sürecimiz nevoşNeyse veren verin kalan sağlar bizimdir
Bilseydim diğer oyu benim hemşoya verecektim çok üzüldüm şimdiKuzum ya öyle düşünme insanlar bilerek bile vermiyo bazen, kısmet herşey sonuçta minnosum
Ama ilk mesaja bakmamış bu nadir olurAlışma sürecimiz nevoş
Sonrakinde inşaallahBilseydim diğer oyu benim hemşoya verecektim çok üzüldüm şimdi
Yok canım önceden karar vermiştim benNeyse kimse böyle yapmaz,ondan sıkıntı yok.Ben bakıp görmedin sandım
Biz sürekli sayfaya girdiğimiz için kaldığımız yere atiyor bizi, ondan ilk sayfa gözükmüyor nevoşNeyse kimse böyle yapmaz,ondan sıkıntı yok.Ben bakıp görmedin sandım
Ben efsaneyi zatenAma ilk mesaja bakmamış bu nadir olur
Ya senin üzülen kalbini öperimBilseydim diğer oyu benim hemşoya verecektim çok üzüldüm şimdi
Aynen öyle bende hiç bakmadımBiz sürekli sayfaya girdiğimiz için kaldığımız yere atiyor bizi, ondan ilk sayfa gözükmüyor nevoş
Neeeeeeee üç oy mu ben okumadım 2 oy kullandım yaaa
İşte sen başa döneceksin canımBiz sürekli sayfaya girdiğimiz için kaldığımız yere atiyor bizi, ondan ilk sayfa gözükmüyor nevoş
CanımmmmmmYa senin üzülen kalbini öperim
Öyle oldu şey çok utandım
Teşekkür ediyorum fıstıklı künefemHayırlı sahurlar herkese
3 oyda olsa yine zorlandım en az 5 te olabilirdi oy sayısıHerkesin ellerine sağlık, iyi olan değil şansı olan kazanacak
yasminsay künefe
@Oriana Antep fıstıklı meyve şöleni
@WunderLost soğuk baklava
Hiç düşünemedim nkeşke önceden 3 oy deseydin nevroş yaaaİşte sen başa döneceksin canım
Dedim canım sen görmemişsin.Herkes biliyorduHiç düşünemedim nkeşke önceden 3 oy deseydin nevroş yaaa
Useniyom bendeİşte sen başa döneceksin canım
İlk sayfaya baksaydın muhakkak görürdün sağlık olsun. Benimde yapmadığım bişey değilÖyle oldu şey çok utandım
Cidden bakmadan veren olmazUseniyom bende