- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.
instagram.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnstagram'ım yokLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Çok güldüm sizde gülün dedimİnstagram'ım yok
İyi yaptın canımÇok güldüm sizde gülün dedim
Bulaşık makinesi böyle kullanılmalıLogin • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.instagram.com
Benim kızda aynı fikirdeBulaşık makinesi böyle kullanılmalı
Belli mi bilmiyorum ben çorba hissediyorum bir de Nevreste 13.00 dan sonra açarım demişti 11 de gelip beklemeye gerek yokİyi yaptın canım
Yarın ki kategori belli mi?
E bi kolaylığı olmalı elde yıkamadan farkı olmalı kız gayet pratik kullanmış bakBenim kızda aynı fikirde
Aynen 13:00 da açacağım.Ama neden acabaBelli mi bilmiyorum ben çorba hissediyorum bir de Nevreste 13.00 dan sonra açarım demişti 11 de gelip beklemeye gerek yok
Niye diziyoruz değil miE bi kolaylığı olmalı elde yıkamadan farkı olmalı kız gayet pratik kullanmış bak
Evet belliİyi yaptın canım
Yarın ki kategori belli mi?
NedeennnnnAynen 13:00 da açacağım.Ama neden acaba
Sudan geçir diz sığdırmaya çalış ne farkı var elde yıkamadanNiye diziyoruz değil mi
NeymişEvet belli
Bilmem nedenNedeennnnn
Sudan geçir diz sığdırmaya çalış ne farkı var elde yıkamadan
Neymiş
Ben seçenekler için alternatif tarif bakayım gideyim deBilmem neden
Aynen gereksiz
Yarın açıklayacağım
Bak canımBen seçenekler için alternatif tarif bakayım gideyim de
Düşünüyom hemsoBir ara oyunu kullanmaya da niyet et.
Karar veremedim amaEvet, kullanmamış
Niye nevoşAynen 13:00 da açacağım.Ama neden acaba
Gerçekten 1 dimi ona göre geleyim benBak canım