- 4 Kasım 2019
- 27.402
- 96.232
- 29
Rica edrim canım ellerine emeğine sağlık tekrar bol şanslarBir oyunu bana vermişsin, teşekkür ederim Evvacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica edrim canım ellerine emeğine sağlık tekrar bol şanslarBir oyunu bana vermişsin, teşekkür ederim Evvacım
Kuzum çok teşekkür ederim allah razı olsun ❤Diğer oyumda kiraz güzeline ASSOSyal
Aynen komşu çok pislik insanlar laftan da anlamıyorlar, biz de o seviyeye inemediğimiz için mecburen çıkmak zorundayız. Allah razı olsun teşekkür ederim aminn komşumm benim çok sağ ol❤❤Seni bıktırmaya çalışıyor net. Polise şikayet edeceksin de bunlar ters insanlar. İnsanın başını belaya sokarlar komşu. Biran önce kurtulursun inşallah o evden
Çok teşekkür ederim canım, birbirimizden habersiz birbirimize vermişiz oylarımızıASSOSyal @Oriana pearlshine
Oylarım size gitti hanımlar görsel harikaydı çok beğenmiştim elinize sağlık tekrardan
Ne demek canım, o tarif ve o sunumla sonuna kadar hakediyorsun zatenKuzum çok teşekkür ederim allah razı olsun ❤
Aynen sonradan fark ettim ben de, kalp kalbe karşıymış ❤Çok teşekkür ederim canım, birbirimizden habersiz birbirimize vermişiz oylarımızı
İnşallah canımTeşekkür ederim açılışı senle yapmak uğur getirir inşallah bana
Ne demek canım, o tarif ve o sunumla sonuna kadar hakediyorsun zaten
Canim benim cok tesekkur ederim
Çok teşekkür ederim kuzumRica edrim canım ellerine emeğine sağlık tekrar bol şanslar
Allah ıslah etsin şu mübarek günlerde akıl fikir versin ne diyelimAynen komşu çok pislik insanlar laftan da anlamıyorlar, biz de o seviyeye inemediğimiz için mecburen çıkmak zorundayız. Allah razı olsun teşekkür ederim aminn komşumm benim çok sağ ol❤❤
Rica ederimCanim benim cok tesekkur ederim
Tişikkirlir Yasmin. Acaba ben kimlere versem
Tişikkirlir Yasmin. Acaba ben kimlere versem
Bişey mi diyeceksin
AminnnAllah ıslah etsin şu mübarek günlerde akıl fikir versin ne diyelim
Şöyle bi selam verdimBişey mi diyeceksin