- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Görüşürüz canımHadi öptüm hepinizi. Sabah görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görüşürüz canımHadi öptüm hepinizi. Sabah görüşürüz
Canım canoomm çok teşekkür ederim allah razı olsun ❤Oyumu ASSOSyal @WunderLost @Blue_Peri ye verdim.
Herkesin emegine sağlık. Başarılar diliyorum hepsi birbirinden harika
Beni de bekleyinYine sonlarda olursam, labne bana yaramadı diyeceğim
Bekle beni yöresel tatlar
Bendeee❤Bademliden başka magnum yemem
Yöreselde sen fena vuracaksın hemso, senden korkuyorumBeni de bekleyin
Atla süpürgemeBeni de bekleyin
Sen o zamana fasulye olursun. Annemin evinde mahsur kalırsam vuramam. Antep’e dönmem lazımYöreselde sen fena vuracaksın hemso, senden korkuyorum
Teşekkür ediyorum canım, ama oylara bakılınca, en garibanlardanım
Kk yarışmasında fasulye yok ki hemsoSen o zamana fasulye olursun. Annemin evinde mahsur kalırsam vuramam. Antep’e dönmem lazım
Yoksa 2 oy mu verdin
Var canım 3 defa kazanan 1 yıl fasulyeBen 1.5 yıl bekledim sonra 4.yü aldım:)Kk yarışmasında fasulye yok ki hemso
Hayır diğeri de gönlümün efendisi fırın sütlaç Onu kim yapmıştı bilmediğim için etiketleyemedim.Yoksa 2 oy mu verdin
Nevoş önce ben bir kere kazanayım daaa 3 kusur kalsınVar canım 3 defa kazanan 1 yıl fasulyeBen 1.5 yıl bekledim sonra 4.yü aldım:)
3 vermiş, sütlaç da varYoksa 2 oy mu verdin
İyi tamam o zamanHayır diğeri de gönlümün efendisi fırın sütlaç Onu kim yapmıştı bilmediğim için etiketleyemedim.
Kazanırsın tabiNevoş önce ben bir kere kazanayım daaa 3 kusur kalsın
Dedim oyun biri gitti3 vermiş, sütlaç da var
Şeytanın bacağı bekle, Sosyal geliyor.Nevoş önce ben bir kere kazanayım daaa 3 kusur kalsın