- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.916
- 43
Bunu çoktan beri yapmak istiyorum ama destek bulmam lazımAynen hem de kategori gölgede kalmış güzel yöresel lezzetleri ortaya çıkarmış olur ne güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu çoktan beri yapmak istiyorum ama destek bulmam lazımAynen hem de kategori gölgede kalmış güzel yöresel lezzetleri ortaya çıkarmış olur ne güzel
Hanı kendımız arastırcaltık sen ben bulurum dedın sımdiBen bulurum size tarif
HemsoooooooMesela Antep’in zeytinli böreği için kurşun atar kurşun yerim
Biz yapalım siz görün
Onları çok yaptık ya biraz farklı şeyler yapalım:)
Her koşulda o y verecek kanka aranıyorBaşlık ne olsun
Şıllık tatlısı.Aynen hem de kategori gölgede kalmış güzel yöresel lezzetleri ortaya çıkarmış olur ne güzel
Aynen bende çok severim:)Mesela Antep’in zeytinli böreği için kurşun atar kurşun yerim
Haklisin be aysom bişey diyemiyorumYoooo, hiç bakmadım Ama dedikleri mantıklı. Urfa, Adana gibi kebaplar olmasın. Sanki tek yöresel yemek onlar mı? ben varım
Yok oda olmaz:)O zaman bana bir mişöriz yapsınlar
Sen olmasan ben bir hiçimBen bulurum size tarif
Vaay ateş ediyor direkHer koşulda o y verecek kanka aranıyor
Ölümüne kankalar buraya
Şömine yükleniyor.......%98Hıııım demek öyle
Yok oda olmaz:)
Oda bilindik adı başka
Yok o kadar değil :)Sen olmasan ben bir hiçim
Büryan değil mi oKim öğretti ya Ne güzel bilinmiyordu İnternet çıktı mertlik bozuldu
O daha iyiVaay ateş ediyor direk
Ver oyu al proyu nasıl
Büryan değil mi o
Yani oda belki olabilir ama bakarız:)Evet abla arnavutlar mişöriz der selanik göçmenleri büryan Ben ikisiyimde
Oy BirliğiBaşlık ne olsun
Ben varımm yapacak olursanBunu çoktan beri yapmak istiyorum ama destek bulmam lazım
Hiç sevemedim tadınıŞıllık tatlısı.
Evet daha fazlasıYok o kadar değil :)