- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Ben verilmeyenler listesinde sanıyordum cheesecske i mesela baklava 1.olsun mesela şimdi o da verilmesin sonra katılıyorum(kendim için demiyorum aslaaa)Hee doğru birinci oldu wundercan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben verilmeyenler listesinde sanıyordum cheesecske i mesela baklava 1.olsun mesela şimdi o da verilmesin sonra katılıyorum(kendim için demiyorum aslaaa)Hee doğru birinci oldu wundercan
Sen ordasin ben napicamBence daha güzel olur. Bilmeyenler de öğrenir. Antep bu konuda derya deniz. Hep söylerim ben oranın kebabını lahmacununu değil yöresel ev yemeklerini seviyorum diye. Her şehrin de vardır bir sürü yemeği.
Aynen canım:)Bence daha güzel olur. Bilmeyenler de öğrenir. Antep bu konuda derya deniz. Hep söylerim ben oranın kebabını lahmacununu değil yöresel ev yemeklerini seviyorum diye. Her şehrin de vardır bir sürü yemeği.
Heee tarifi aradın buldun dimi ayşoTamam yapalım
Benim için farketmezYazdım listeme
Aslında cantık bile o kategoriye dahil olabilir.Hemsom sen bana bursanin yöresel yemeklerini anlat
Sende Antep yap ne farkeder:)Kim diyor sadece kendi iliniz:)Sen ordasin ben napicam
Yöresel yemekler ama
Sarma,dolma,mantı,içli köfte,beyti,adana,urfa,kayseri yağlaması,iskender,pideli köfte yani bu tarz tarifler olmasın:)Yine bilindik olabilir ama bu kadar bilindik olmasın:)
Tamam ben varımmm nasılsa sana soruyoruz onaylaman için bu bilindik dediklerini yapmayız ben varım çok seviyorum yöresel şeyleri denemeyiYöresel yemekler ama
Sarma,dolma,mantı,içli köfte,beyti,adana,urfa,kayseri yağlaması,iskender,pideli köfte yani bu tarz tarifler olmasın:)Yine bilindik olabilir ama bu kadar bilindik olmasın:)
Tmm sen bana yemek.ogret nevoş ben yapayım olarAntep mutfağı yap
Aynen:)Aslında cantık bile o kategoriye dahil olabilir.
Ya bilindik olabilir ama çokta bilindik olmasın:)Tamam ben varımmm nasılsa sana soruyoruz onaylaman için bu bilindik dediklerini yapmayız ben varım çok seviyorum yöresel şeyleri denemeyi
Çok haklısın katılıyorum sana wunderim bazı tarifler çok tehlikeliBen verilmeyenler listesinde sanıyordum cheesecske i mesela baklava 1.olsun mesela şimdi o da verilmesin sonra katılıyorum(kendim için demiyorum aslaaa)
Biz yapalım siz görünAbla naptın bişey kalmamış Çorba mı yapsalar o zaman tek kalan onlar
Mesela Antep’in zeytinli böreği için kurşun atar kurşun yerimAynen canım:)
Yani illa kendi yaşadığın şehrin olması gerekmez:)
Ekşili köfte ,şiveydiz:)
Hıııım demek öyleBence daha güzel olur. Bilmeyenler de öğrenir. Antep bu konuda derya deniz. Hep söylerim ben oranın kebabını lahmacununu değil yöresel ev yemeklerini seviyorum diye. Her şehrin de vardır bir sürü yemeği.
Yoooo, hiç bakmadım Ama dedikleri mantıklı. Urfa, Adana gibi kebaplar olmasın. Sanki tek yöresel yemek onlar mı? ben varımHeee tarifi aradın buldun dimi ayşo
Aynen hem de kategori gölgede kalmış güzel yöresel lezzetleri ortaya çıkarmış olur ne güzelYa bilindik olabilir ama çokta bilindik olmasın:)
İsterseniz birlikte liste yaparız şunlar olmasın diye:)
Ben bulurum size tarifTmm sen bana yemek.ogret nevoş ben yapayım olar
Başlık ne olsunAçalım komşu senle biraz arkadaş edinelim