- 12 Aralık 2019
- 17.470
- 54.128
Seni yerim çocuk, allah büyük ❤
abla benimReglden 1 gun once bıle negatıf cıkabılır sen gununu bekle askoş abla sozu dinle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni yerim çocuk, allah büyük ❤
abla benimReglden 1 gun once bıle negatıf cıkabılır sen gununu bekle askoş abla sozu dinle
Yani farklı bir şey olur aslında:)Çok doğru nevoş, bu kk çok adil ya seviyorum
Yarışma simdi asil mervişAnaaaa ben şok
Canom bana yardım ederAraştırma yapabilirsin :)
Aynen kukrişim. Ötede oynasın bana bulaşmasınBulaşmayin bu saatlerde kimseye sonu iyi olmuyor bak sonra
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah Çok şükürEvet ablacım çok şükür biri kız biri oğlan. Burda birkaç tane arkadaşın iki kız onlar söylüyorlar zaten. Nazlı oluyorlar sıpalar Annem gibi sende hamilelikte verenlerdensin demek ki abla Allah sağlıklarını versin her daim.
5 sene uğraş sonunda ilkler
O zaman katılamazsınBenım aklıma bılındıkler dısında bısey gelmez ki
Cok sıradışı bisey bulmak lazım nevoşO zaman katılamazsın
Canom bana yardım eder
Bildirimsiz oy gelmiyor:)3 oyla yarışmayı bitirdiğimi bilirimAnaaaa ben şok
Yerim kii❤
O kadara gerek yok canım az bilinsin yeter:)Cok sıradışı bisey bulmak lazım nevoş
Neeyyyyyy,bu kk da hergün birşey öğreniyorumBildirimsiz oy gelmiyor:)3 oyla yarışmayı bitirdiğimi bilirim
Gelende çoğunun arkadaş oyu:)
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşaallah Çok şükür
Kızlar çok nazlı:)
Arkadaşım yok burdan başkaBildirimsiz oy gelmiyor:)3 oyla yarışmayı bitirdiğimi bilirim
Gelende çoğunun arkadaş oyu:)
Ben bunu düşünücem şimdidenO kadara gerek yok canım az bilinsin yeter:)
Amiiinnnn kuzum allah razı olsun ❤Amin ablam inşallah bu forumdaki tüm hamileler hayırlı, sağlıklı kucaklarına alsınlar Olmayanlara da Rabbim tez vakitte nasip etsin
Amin inşaallahAmin ablam inşallah bu forumdaki tüm hamileler hayırlı, sağlıklı kucaklarına alsınlar Olmayanlara da Rabbim tez vakitte nasip etsin
Olsun tâbi olmalı,baklava şimdi yarışmada birinci olur o da listeye girer dimi nevoş
Of tam benlik kategori.Yok canım yöresel yaparsak eğer :)Klasik tarifler olmayacak:)
Öyle dolma,mantı,çiğköfte,adana,pide ,iskender,urfa,beyti falan olmasın:)
Yani bilindik olabilir ama herkesin bildiği değil:)Yörelere ait:)