Biri kız,biri erkek o zamanBulantılarım geçti çok şükür ablacım bu sefer erkek olanın pek zararı olmasada kız midemin tam altında çok yersem sıkıştırıyor daha şimdidenAnnesini fit görmek mi istiyor neyse Şekilci şükülcü olacak herhalde
Tokat yöresi yaprak sarma nasıl ola ,adini söyleyene kadar akşam olduBilmeyecek ne var ki. İstediğin bir şehrin yemegini yapıyorsun. Mesela tokat yöresi yaprak sarma gibi
Benim bata 4 günüm kaldıYok kuzucum daha vaar
Yani mesela patlıcan dolma kırmızı bıber dolması kuru, yaprak sarma gibi miiiYöresel yemekleri konuşuyoruz. Tatlıyı atlattık sanki
Baklava 1 defa 1. oldu ondan yasaklı değilNolur bi kaç tarif listeye ekle nevoş, mesela baklava
Aaaa hadı bakalım müjdeli haberi verirsin belkıde bıze aysooomBenim bata 4 günüm kaldı
Yöresel de öyle oluyor başlık.Tokat yöresi yaprak sarma nasıl ola ,adini söyleyene kadar akşam oldu
MaalesefOda yasaklı listemde
Olsun tâbi olmalı,baklava şimdi yarışmada birinci olur o da listeye girer dimi nevoşBaklava 1 defa 1. oldu ondan yasaklı değil
Kuş yuvasıda yasaklı olsun mu
Onu ben yapmıştım evet öyleYani mesela patlıcan dolma kırmızı bıber dolması kuru, yaprak sarma gibi miii
Ah guzuumm yöre bana çok uzak ,şiveydiz neYöresel de öyle oluyor başlık.
Mesela
Şiveydiz - Gaziantep yöresi gibi
Yok canım yöresel yaparsak eğer :)Klasik tarifler olmayacak:)Yani mesela patlıcan dolma kırmızı bıber dolması kuru, yaprak sarma gibi miii
Allah gonlune göre versin inş ayşom❤
Ay yok be. Bugün test yaptım negatifAaaa hadı bakalım müjdeli haberi verirsin belkıde bıze aysooom
Niye kiOnu ben yapmıştım evet öyle
Kazen emmi ceza vermişti bildirim göndermemişti o yarışmada
OlsunBaklava 1 defa 1. oldu ondan yasaklı değil
Kuş yuvasıda yasaklı olsun mu
Bursa yöresinin yemeği yok mu?Yani pideli köfte,iskender dışında:)Ah guzuumm yöre bana çok uzak ,şiveydiz ne
Her yıl aynı yemekleri yapıyoruz diyeNiye ki
Offf Çok zormuş hee ,ama böyle olmalı adil olan buYok canım yöresel yaparsak eğer :)Klasik tarifler olmayacak:)
Öyle dolma,mantı,çiğköfte,adana,pide ,iskender,urfa,beyti falan olmasın:)
Yani bilindik olabilir ama herkesin bildiği değil:)Yörelere ait:)
Klasik tariflerden sıkılmıştı:)Niye ki