O sarmayı bende bi yapamadım abla ya vermiyosun bi türlüBayram tatlılarında senin için ben yapacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O sarmayı bende bi yapamadım abla ya vermiyosun bi türlüBayram tatlılarında senin için ben yapacağım
Vermezzz bencede vermesin yaaO sarmayı bende bi yapamadım abla ya vermiyosun bi türlü
Yöresel de veriyorVermezzz bencede vermesin yaa
Yöresel de veriyorVermezzz bencede vermesin yaa
Onu ben bilmiyor canoYöresel de veriyor
Oda yasaklı listemdeO sarmayı bende bi yapamadım abla ya vermiyosun bi türlü
Hamilelik nasıl gidiyor:)Yemek yemende sıkıntı var mı?
Nolur bi kaç tarif listeye ekle nevoş, mesela baklavaOda yasaklı listemde
NeyiiiiYöresel de veriyor
Bilmeyecek ne var ki. İstediğin bir şehrin yemegini yapıyorsun. Mesela tokat yöresi yaprak sarma gibiOnu ben bilmiyor cano
SarmayıNeyiiii
Yaa çok tatlısın beybi, allah kolaylık versin inş ❤Bulantılarım geçti çok şükür ablacım bu sefer erkek olanın pek zararı olmasada kız midemin tam altında çok yersem sıkıştırıyor daha şimdiden Annesini fit görmek mi istiyor neyse Şekilci şükülcü olacak herhalde
Yaaa ikizmiydi bidee maşallahBulantılarım geçti çok şükür ablacım bu sefer erkek olanın pek zararı olmasada kız midemin tam altında çok yersem sıkıştırıyor daha şimdiden Annesini fit görmek mi istiyor neyse Şekilci şükülcü olacak herhalde
Orişim senin günlern geçti mi?Yaaa ikizmiydi bidee maşallah
Ne sarması iste baklava sarmamıııSarmayı
Yok kuzucum daha vaarOrişim senin günlern geçti mi?
Yöresel yemekleri konuşuyoruz. Tatlıyı atlattık sankiNe sarması iste baklava sarmamııı