Peki gorecekler mi acabaYanar döner lamba taktım daha ne yapayım
Görmeyenler bir göz doktoruna görünebilirTrafikte yanıp sönen serbest geçiş lambalarına benziyor
Evet bi sempatiklik gelmişÇok tatlı oldu
Bilmem artıkPeki gorecekler mi acaba
Valla süpersin canım yaaa ,herkesin gözüne gözüne sokmuşsun 3üKimse ben 3 olduğunu bilmiyordum diyemiyecek
teşekkür ederim canımSen seçebildin mi kim 1.
Sonra yok haberimiz yoktu, yok göremedik olmasınGörmeyenler bir göz doktoruna görünebilir
Sağol canım ve aynı fikirdeyimValla süpersin canım yaaa ,herkesin gözüne gözüne sokmuşsun 3ü
Yok canım yaa seçemedim ,çok güzel tarifler
Geöen hafta 3 tarif kapışmıştı, bu sefer 4 ya da 5 tarif kapışabilir, 10 tanesi de ilk sıradakilere yakın olabilirbomba bomba tarifler ve sunumlar var
Elimden geleni yaptımSonra yok haberimiz yoktu, yok göremedik olmasın
Pınar bitince haziran kategorisi kurabiye olsun dedim unutmuşum yakın zamanda kurabiye yaptığımızı sonra hatırladım komşum onun mesajı o daProblem nedirbiri kuş mu dedi
Doktora gitsinYani görmeyen de ne bileyimçok güzel olmuş o 3
Bayram sonu kurabiye yapalım diyorDedim daha yeni yaptık
Geçen ay yaptık
Daha 1 ay geçmedi
Gitsin vallaDoktora gitsin
Anladım canımPınar bitince haziran kategorisi kurabiye olsun dedim unutmuşum yakın zamanda kurabiye yaptığımızı sonra hatırladım komşum onun mesajı o da
Bakayım canım:)Nevoş benim fotoğraf iyi mi biraz daha üstten görünen mi olsaydı acabaalıcı gözüyle bir daha baksan rica etsem Nevreste
Amin canım benimAyy aminnn güzelciğimm inşallah yaa
Aynen işte o yüzden sana bir sır veremem ben yardımcı olamadım üzgünüm
Aynen artık ne olursa amaann ben hatırlamıyorum yorum yapamiyciiimmmAnladım canımson zamanda yapılmayan bir kategori olur
Sen nasılsınİnşallah canım