Derler abla demezler miAaaaa 3 oy muydu falan derler mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derler abla demezler miAaaaa 3 oy muydu falan derler mi
Problem nedir biri kuş mu dediAyy resmen hafızamı resetlemişim tamam şimdi hatırladım yaaa C A N O in kuş yuvası yaptığı yarışma tabi doğru yaptık kurabiye kafa gitmiş benim
İlk mesajı gördün müDerler abla demezler mi
Kimse ben 3 olduğunu bilmiyordum diyemiyecekNevreste , ilk sayfa ne güzel olmuş canım yaa, ellerine sağlık özellikle yanardönerli 3 yazısına bayıldım
Bence alışkanlık 2 oy kullanacak çoğunluk okumayacakAaaaa 3 oy muydu falan derler mi
Bendeeee tabii ki biri ben hahaNeyse, oy vereceklerimi seçtim
Neyse, oy vereceklerimi seçtim
Bayram sonu kurabiye yapalım diyorDedim daha yeni yaptıkProblem nedir biri kuş mu dedi
Gördüm nevoş gözlerim kamaştı çıktım sayfadanİlk mesajı gördün mü
Yanar döner lamba taktım daha ne yapayımBence alışkanlık 2 oy kullanacak çoğunluk okumayacak
Geçen ay yaptıkBayram sonu kurabiye yapalım diyorDedim daha yeni yaptık
Yanar dönerli lamba taktım daha ne yapayımGördüm nevoş gözlerim kamaştı çıktım sayfadan
İlk mesaj yıkılıyorİlk mesajı gördün mü
Yani görmeyen de ne bileyim çok güzel olmuş o 3Yanar dönerli lamba taktım daha ne yapayım
Aynen ya o söyleyince biran 2 -3 ay oldu zannettimSonra resimleri dizerken birinin profilde gördüm martta yapmışızGeçen ay yaptık
Daha 1 ay geçmedi
Trafikte yanıp sönen serbest geçiş lambalarına benziyorYanar dönerli lamba taktım daha ne yapayım
Çok tatlı olduİlk mesaj yıkılıyor
Bende 3 numarayı tuttum. Her yarışmada olsun rakam