- 24 Eylül 2018
- 97.164
- 292.425
Daha da iyi ol aretimİyi diyeyim iyi olsun aretim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha da iyi ol aretimİyi diyeyim iyi olsun aretim
Aşkom canımsınBana kıymetimi bilenler yetiyor bebisim,bilmeyen de kendi bilir
Herkes güzel yapıyor ayşomGüzel tatlılar yapması
Anlamadım noldu bunlara iki maçtır Muslera da olmasa hepten bitigizKoskoca gs Mıy mıy oynuyor, siz ne yapacaksınız
Amin inşallah aretimmDaha da iyi ol aretim
Cennam hayırlı akşamlar
Sana ne ayşoo kıymetini bilmeyenleri öpsün beni öpüyor cokta kıymetini biliyom cennamın ben dimi cennaaam Jenna16Bu kadar öpücük dağıtırsan kıymetin kalmaz aşkısı
Aynen öyle kuzumSana ne ayşoo kıymetini bilmeyenleri öpsün beni öpüyor cokta kıymetini biliyom cennamın ben dimi cennaaam Jenna16
Hayırlısı olsun hakkınızda canım ❤Heycanli bir şekilde oylama yapmak için bekliyorum
Sen nasılsın?
Ay yeter öpme tamam. Herkese şapur şupur.Bana kıymetimi bilenler yetiyor bebisim,bilmeyen de kendi bilir
MusleraAnlamadım noldu bunlara iki maçtır Muslera da olmasa hepten bitigiz
Hayırlı akşamlar kuzumCennam hayırlı akşamlar
A aaaaaa bana dikleniyor bak bakSana ne ayşoo kıymetini bilmeyenleri öpsün beni öpüyor cokta kıymetini biliyom cennamın ben dimi cennaaam Jenna16
Ya sabırAy yeter öpme tamam. Herkese şapur şupur.
Muslera
Birinci olmayacağına eminim de oy vermek hoşuma gidiyorHayırlısı olsun hakkınızda canım ❤
Ramazan menülerinden cıkmış olcaz ya hani ramazanda pek yapmadığınız bir şey olsun özlemiş olalım yaaniiii meselaaaa kurabiyeeeeeFikilerinizi söyleyinBen henüz düşünmedim
Haziran'da başlarız
Yeni yaptıkRamazan menülerinden cıkmış olcaz ya hani ramazanda pek yapmadığınız bir şey olsun özlemiş olalım yaaniiii meselaaaa kurabiyeeeee
Kurabiye yaptık yaaa.....Ramazan menülerinden cıkmış olcaz ya hani ramazanda pek yapmadığınız bir şey olsun özlemiş olalım yaaniiii meselaaaa kurabiyeeeee
Nadılsın cennamHayırlı akşamlar kuzum
Hindi gibi kabarırım bileA aaaaaa bana dikleniyor bak bak