- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.544
- 31
Yeni yaptık
Aaa ne zaman ayol ben katılmadım mı o zaman hiç hatırlamıyorumKurabiye yaptık yaaa.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni yaptık
Aaa ne zaman ayol ben katılmadım mı o zaman hiç hatırlamıyorumKurabiye yaptık yaaa.....
Geldim abla geldim
İyiyim canım şükür,sen nasılsın?Nadılsın cennam
Ramazandan hemen önce yaptık sen olaya vermemişsin kendiniAaa ne zaman ayol ben katılmadım mı o zaman hiç hatırlamıyorum
Belli olmaz canım kısmetBirinci olmayacağına eminim de oy vermek hoşuma gidiyor
Ayşoda kıskansında çatlasın gozune battık cennam sevgimizi kıskandı bu minik alsem
Babababababababababa hele laflara bakHindi gibi kabarırım bile
Ayy resmen hafızamı resetlemişim tamam şimdi hatırladım yaaa C A N O in kuş yuvası yaptığı yarışma tabi doğru yaptık kurabiye kafa gitmiş benimAaa ne zaman ayol ben katılmadım mı o zaman hiç hatırlamıyorum
Öpen yerlerime tuz ruhu dökecek taktı bana,sabahta kızdı hepAyşoda kıskansında çatlasın gozune battık cennam sevgimizi kıskandı bu minik alsem
Bende iyiyim çok şükür cennamİyiyim canım şükür,sen nasılsın?
Dinleme onu sen cennam deli o eserikli kim bilir neye üfüldendiÖpen yerlerime tuz ruhu dökecek taktı bana,sabahta kızdı hep
Onu yeni yaptık canım daha 2 ay ancak oldu:)Ramazan menülerinden cıkmış olcaz ya hani ramazanda pek yapmadığınız bir şey olsun özlemiş olalım yaaniiii meselaaaa kurabiyeeeee
Yok kendimi vermiştim porsiyonluk kurabiye yapmıştım hatta ama 1.olmadığım yarışmalar benim için o anda bitiyor siliyorum hafızadanRamazandan hemen önce yaptık sen olaya vermemişsin kendini
Dinleme onu sen cennam deli o eserikli kim bilir neye üfüldendi
Çok şükür canımBende iyiyim çok şükür cennam
Ay yeter aklın basına gelsin biBabababababababababa hele laflara bak
Senin bugun canınımı sıktılar cennam
BuneyaaAy yeter aklın basına gelsin bi
Oooooo bu nasıl bir iddiaaaYok kendimi vermiştim porsiyonluk kurabiye yapmıştım hatta ama 1.olmadığım yarışmalar benim için o anda bitiyor siliyorum hafızadan
Çok şükür canım