Perdeleri söktüm, 3 odayı temizledim. Eşim peynirli pide istedi, onu hazırladım, pişecek. Çamaşırlar yıkanıyor bir yandanNe iş görüyorsun. Kolay gelsin canım
Teşekkür ederim yasocum. Senin eline su dökemem
Sen Urfa’dan çık yeter.Off her şeyi bırakıp şöyle sakin sessiz denize yakın bir kasabada bahçeli bir evde yaşamak fikri çık aklımdann
Çok güzelOff her şeyi bırakıp şöyle sakin sessiz denize yakın bir kasabada bahçeli bir evde yaşamak fikri çık aklımdann
Çikolata rendelerken çektiğini koyacak.
Maşallah maşallahPerdeleri söktüm, 3 odayı temizledim. Eşim peynirli pide istedi, onu hazırladım, pişecek. Çamaşırlar yıkanıyor bir yandan
Ya benSen Urfa’dan çık yeter.
Ayy hevesim geldi sayenizdeÜst üste dizince açıyorsun ya. İmkanı yok kalın olmuyor merak etme. Tek tek de ayrılıyorlar
Hayırlısı bakalımTamam, ben de kararsiz kaldım sondan bir önceki gözüme hoş geldi ama sen daha güzel seçiyorsun sana bırakıyorum❤
Ben şimdilik şu apartmandan çıksam yeter nalet üst komşudan yıldık, ev bakıyoruz her fırsatta bakalımSen Urfa’dan çık yeter.
Yaa insanın bi canı çekiyor dimi bahçede koşuştursun çocuklar doğayla iç içe olalım kaostan uzak huzur içinde(tavuk yaklaşsa korkan biri doğayla iç içe olayım diyor ama olsunÇok güzel
Şehir hayatı çekilmiyor
Bi tane de baklava yufkasını borcama göre kestiğim var o da iyi olur onu atayım benÇikolata rendelerken çektiğini koyacak.
Tayin durumunuz vardı dimi sizin konusmustuk sankiYa ben
Sen Urfalı olduğun için orada yaşamıyor muydun? Ben niye öyle hatırlıyorumYa ben
Sağolasın canımMaşallah maşallah
Ellerine sağlık. Kolay gelsin canım
Ayy hevesim geldi sayenizde
Ben şimdilik şu apartmandan çıksam yeter nalet üst komşudan yıldık, ev bakıyoruz her fırsatta bakalım
Yaa insanın bi canı çekiyor dimi bahçede koşuştursun çocuklar doğayla iç içe olalım kaostan uzak huzur içinde(tavuk yaklaşsa korkan biri doğayla iç içe olayım diyor ama olsun)
Işte anca emeklilik hayali şu an için, hayat zor geçim de zor nerde öyle bahçeli eve geçip huzur içinde yaşamak peehh
Öyle deme komşum tavuğa da böcege de insan alışır. Bahçem olsun ekeyim biçeyim istiyor insan.
Şehir de apartman dairesene tıkılıp kalıyorsun
Seneye yazın gidiyoruz şükürSen Urfalı olduğun için orada yaşamıyor muydun? Ben niye öyle hatırlıyorum
Evet bu kış tercih yapacagızTayin durumunuz vardı dimi sizin konusmustuk sanki
Hadi bakalım inşallah gönlünüzden geçen yer nasip olur, darısı da bize olurEvet bu kış tercih yapacagız