- 24 Eylül 2018
- 97.243
- 292.601
Bir kere bir mesajı eklemişim asko,ama nasıl bilmiyorum,çıkardım fark edinceAşko favorilere eklemeyi biliyor musun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kere bir mesajı eklemişim asko,ama nasıl bilmiyorum,çıkardım fark edinceAşko favorilere eklemeyi biliyor musun
Wunder de mi öğretmen Biz canlı derslerden kalan vakitte anca pankek, sufle falan yapabiliyoruz.Canlı derslerden ancak bu kadar
Nerdesin alevli hemsom
EvetWunder de mi öğretmen Biz canlı derslerden kalan vakitte anca pankek, sufle falan yapabiliyoruz.
BurdaNerdesin alevli hemsom
Sonra bakmak istediklerimi ekliyorum geneldeBir kere bir mesajı eklemişim asko,ama nasıl bilmiyorum,çıkardım fark edince
Evet hemde ilkokul öğretmeniWunder de mi öğretmen Biz canlı derslerden kalan vakitte anca pankek, sufle falan yapabiliyoruz.
Tamam canım sağolSonra bakmak istediklerimi ekliyorum geneldeEki Görüntüle 2833053
Çok mutlusun
Allah başka dert vermesin.Evet hemde ilkokul öğretmeni
Yoksa el açması yapar baklavası ile döverdi biziAllah başka dert vermesin.
Neyse, konu açıldığına göre, soğuk baklava erbabı olarak, yorum yapmiciimAhshshahhsjs hem de el açması değil.
Gördük gördük, el açması mütehassısı çıktı.Yoksa el açması yapar baklavası ile döverdi bizi
Çokkk hemde çok görduklerimden dolayiÇok mutlusun
Buradan gaza gelip yapmıştı sıra sendeGördük gördük, el açması mütehassısı çıktı.
gözüne toz kaçtı, kiyamamÇokkk hemde çok görduklerimden dolayi
Benim burada gaza gelmem için 2-3 sene takılmam lazım.Buradan gaza gelip yapmıştı sıra sende
Aa niçin amaaNeyse, konu açıldığına göre, soğuk baklava erbabı olarak, yorum yapmiciim
Deme öyle demeAllah başka dert vermesin.