Herşey tastamamDaha kolay olurdu, sen bilirsin
Şerbetinin kremasını unutmadın değil mi?
Yok, döktüğün gibi pişecek, yaymayacaksın canım.
Yok değilsinYalnız değilim yani,iyi bari
Aretimmmm, hoşgeldin iki gözümün çiçeği
İçim rahatladıYok değilsin
Evet aşkom bugün burada konuşup yaptım.İnan çok kolay oldu tavsiye ederimAyyy taş kadayıf mi bu?
Taş kadayıf değil mi
İşte ilk defa denedim.Yani tadı iyi bildiğim için tek eksik inceliği gördüm.Onuda ben yanlış yaptımYok, döktüğün gibi pişecek, yaymayacaksın canım.
Çok severim ben bu tatlıyı aşkomEvet aşkom bugün burada konuşup yaptım.İnan çok kolay oldu tavsiye ederim
Evet canım ilk defa denedim çok güzel oldu.Biz genelde satın alıp kendimiz kızartıyoruz.Evde kolaymışTaş kadayıf değil mi
Bildirimler sanada mi bildirilmiyor
Ellerine sağlıkEvet canım ilk defa denedim çok güzel oldu.Biz genelde satın alıp kendimiz kızartıyoruz.Evde kolaymış
Bak aşkom çok basit okdu.Krep gibi yapıyorsun tek taraf pişiyor.Çok severim ben bu tatlıyı aşkomTarif gözüme ilişti ama almadım,bakınayım bakayım
Sağol canımEllerine sağlık
Tamam aşkom,afiyet olsun size deBak aşkom çok basit okdu.Krep gibi yapıyorsun tek taraf pişiyor.
Sonra içi koy katla ve kızart
Geçen kayınvalidem adada aramış, ama hiç bulamamış. Yok satıyor burada, ucuz da değil fiyatı.Evet canım ilk defa denedim çok güzel oldu.Biz genelde satın alıp kendimiz kızartıyoruz.Evde kolaymış
Sadece bu sayfada oluyorBildirimler sanada mi bildirilmiyor