- 24 Mart 2020
- 9.889
- 35.548
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu açıdan söyledim canım. Hakikaten görümcemin kaynanası hiç yemekle uğraşmazmış. Kadın hep doğurmuş.Yok haklarını yemeyelim Yemek kültürleri çok genişÇok güzel şeyler yapıyorlar.
O kuru dolmayı başkası öyle güzel yapamaz
Ben hala kuru dolma yemedimYok haklarını yemeyelim Yemek kültürleri çok genişÇok güzel şeyler yapıyorlar.
O kuru dolmayı başkası öyle güzel yapamaz
Bizde öyle imkan yok malesefAnnem kullansana kızım bu imkanı yemekleri tepsiye dizip dizip yolla fırına diyor(evin altında fırın) ama işte alışkanlık oluşmamış bizde arada lahmacun için harç hazırlarım indirir eşim o kadar halbuki evde fırında yaptığım yemekleri de indirebiliriz gayet de güzel pişiyor
Kahvaltı için patlıcan biber veriliyor mesela tırnaklı pide ile yemek için. Bizimkiler geldiği zaman çok seviyorlar onu onlar varken yaptırıyoruz onlar gidince bitiyor bizim için fırın halbuki biz de severek yiyoruz da demek alışamamışız daha yoksa büyük rahatlık ve pişirme parası alınmıyor burada yanında aldığın pideyi ödüyorsun sadeceBizde öyle imkan yok malesef
Şanslılar sizi
Nereden gelecekBen hala kuru dolma yemedim
Kuruluklarım aylar oldu gelmedi
Canım istedi şimdi
Çok güzelmişKahvaltı için patlıcan biber veriliyor mesela tırnaklı pide ile yemek için. Bizimkiler geldiği zaman çok seviyorlar onu onlar varken yaptırıyoruz onlar gidince bitiyor bizim için fırın halbuki biz de severek yiyoruz da demek alışamamışız daha yoksa büyük rahatlık ve pişirme parası alınmıyor burada yanında aldığın pideyi ödüyorsun sadece
Antep’tenNereden gelecek
Kuru dolma sezonu bittiAntep’ten
Pekmezi gönderdiklerinde yollayacaklardı sözde, hala gelecek diyor görümcemin eşi
Bana sezon mezon işlemezKuru dolma sezonu bitti
KesinlikleBursa’da da var artık fırında lahmacun pişirtme olayı. Ama içini herkes kendi hazırlıyor. Öylesi daha güvenilir bence de.
Sen nerdesin kiKahvaltı için patlıcan biber veriliyor mesela tırnaklı pide ile yemek için. Bizimkiler geldiği zaman çok seviyorlar onu onlar varken yaptırıyoruz onlar gidince bitiyor bizim için fırın halbuki biz de severek yiyoruz da demek alışamamışız daha yoksa büyük rahatlık ve pişirme parası alınmıyor burada yanında aldığın pideyi ödüyorsun sadece
Bende her zaman yerim ,yaparımBana sezon mezon işlemez