- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.605
Olamazlar tabii ki yani kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olamazlar tabii ki yani kuzum
İyiyim canım şükür ❤ kolay gelsin ne yapcan söyle zaten atcanNabersinizzz bakalım keyifler yerinde mi her şey yolunda mı beni soracak olursanız tatlımı yapmaya çalışmaktayım
Kolay gelsin canımNabersinizzz bakalım keyifler yerinde mi her şey yolunda mı beni soracak olursanız tatlımı yapmaya çalışmaktayım
Tamam ya kasma cennam bende inanmadım zaten kendimeOlamazlar tabii ki yani kuzum
AslaAhskajksja boğazıma kadar ironiye battım.
Hmmm tamamYap bakalim sende yap güzel olmazsa sevinirim
İnan benim de gözüm yollarda kaç gündür rüyamda yapmaktan bıktım artık gerçek yapıyorumGözümüz yollarda tatlını bekliyoruz
Olmaaaaazzz söyleyememmmİyiyim canım şükür ❤ kolay gelsin ne yapcan söyle zaten atcan
Sağ ol güzelciğimmmKolay gelsin canım
Olur olur Içine kaymakmış gibi eklersin cevizle karıştırıpLabneli taş kadayıf yapıyorum olursa eklerim
Benimde aklımdaydıLabneli taş kadayıf yapıyorum olursa eklerim
Hadi inşaallah bu sefer olsunHmmm tamam
İnan benim de gözüm yollarda kaç gündür rüyamda yapmaktan bıktım artık gerçek yapıyorum
Olmaaaaazzz söyleyememmm
Sağ ol güzelciğimmm
Hamuruna konurBenimde aklımdaydı
Yarın arasına koysam mı, akar mı diye düşünüyordum
Hamuruna koymadım, hatta pişirdimHamuruna konur
Tamam akşama buradayımOlur olur Içine kaymakmış gibi eklersin cevizle karıştırıp
Ben yapıyorum ya işteHamuruna koymadım, hatta pişirdim
Tamam, sen yap ve ekle. Tadını da tasdikle, ona göre ben yarın deneyeyimBen yapıyorum ya işte
Bakırlarla mı sunum yapayımTamam, sen yap ve ekle. Tadını da tasdikle, ona göre ben yarın deneyeyim
Şömine başında ve bakırlaBakırlarla mı sunum yapayım
Senin için eklediE Elif_Eylul o profil fotosu neeeeeeeeeeeeee