- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Ne demek istiyorsunBunu benim eski müdür de yapıyordu biliyor musun? Herkese mavi boncuk dağıtıyordu. Sonra herkesi birbirine düşürdü. Herkes ondan Nefret etti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne demek istiyorsunBunu benim eski müdür de yapıyordu biliyor musun? Herkese mavi boncuk dağıtıyordu. Sonra herkesi birbirine düşürdü. Herkes ondan Nefret etti
Sağol canım yao güzel ağzını burnunu kırarım
Bir şey soracağım. Ben yassı kadayıfı çok severim. Ama malum dışarı çıkamıyorum diye hamurunu evde çırptımLabneler dolapta ağlıyor
Hiiiiiiiççç. Aklıma gelen bi şeyi paylaştım sadeceNe demek istiyorsun
Tarif var kkda dur vereyimBir şey soracağım. Ben yassı kadayıfı çok severim. Ama malum dışarı çıkamıyorum diye hamurunu evde çırptım
Hamurunu tam bileniniz var mı?
Tarif defterim de kayıp, bulamadım
1 bardak sütTarif var kkda dur vereyim
Aynısı bence1 bardak süt
1 bardak su
1,5 bardak un
1 tatlı kaşığı yaş maya
Tuz ve şeker ile çırptım
Aynı ölçü, sadece maya koydum ben, benim eski tarifim mayalıydı diye hatırlıyorum.yasminsayTatlı Tarifi - Taş Kadayıfı- Birşah süt sponsorluğunda
Çok uzun bir aradan sonra ben geldim :) Sizlere Hatay yöresine ait Taş kadayıfı yapim dedim hataylı bir gelin olarak.. diğer ismi dr yassı kadayıf.. Hemen malzemelere geçiyorum Hamuru için: 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı su 1,5 su bardağı un 1 tatlı kaşığı Kabartma tozu 1 tatlı kaşığı toz...www.kadinlarkulubu.com
Aynen elticimAynısı bence
Bizim burada meşhurdur bu tatlıBende mi yapsam hiç kendim yapmadım hamurunuAynen elticim
Teşekkür ediyorum
Çok güzel tutuyordu ölçüsü. Bir zamanlar Oktay usta vardı, hatırlar mısın bilmemBizim burada meşhurdur bu tatlıBende mi yapsam hiç kendim yapmadım hamurunu
Terket burayıHayirli cumalar arkadaşlar civid salgını nedeniyle topigi bosaltalim pliiizzz
Onun gibi bir şey canım. Yumurtaya bulanıp, kızartılıyorE bizim akıtma bu Akıtmayı cevizleyip şerbete batırmışlar
Ben de kalkıp akıtma yapayım da içine beyaz süreyim bariOnun gibi bir şey canım. Yumurtaya bulanıp, kızartılıyor
Ben cevizsin sade olarak kızartılmışını da severim
Çok gerçekcisinBen gercegim bikere
Herzamanki gibiÇok gerçekcisin
Hatırlamaz mıyımÇok güzel tutuyordu ölçüsü. Bir zamanlar Oktay usta vardı, hatırlar mısın bilmem
O’nun programından almıştım tarifi ve bir çok kere de yaptım, çok güzeldi
Yarın için hamurları hazırlayayım diyorum
Bence sende kalk yap
Evet canımHatırlamaz mıyım
Tek taraflı mı pişireceğim.