- 16 Ağustos 2010
- 293.185
- 603.215
- 43
Burası açık hava ve maskelerimiz varKovid var kovid toplaşmayin
Ben mi hayatta yapmam öyle şeyler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burası açık hava ve maskelerimiz varKovid var kovid toplaşmayin
Ben mi hayatta yapmam öyle şeyler
Bu da onun ayıbı bence ayşomKeşke o da farkına varsa
Siz görürsünüz bu topigi patlatayım da görünBurası açık hava ve maskelerimiz var
Seninkilerde maşaallah büyüdülerCanımsın bee kıymet bilen inan işte görüyorsunuz dimi canım sosyalim sen nasılsın bakalım
Iyiyim ,bugunumuze şükür kukriskom sen nasılsın çok geçmiş olsun, ınş bir an önce kurtulursun bu diştenCanımsın bee kıymet bilen insan işte görüyorsunuz dimi canım sosyalim sen nasılsın bakalım
Biz o zaman başkasına geçmiş oluruzSiz görürsünüz bu topigi patlatayım da görün
Sağol canım,öyle oldu dimi oğlanın öğretmeni gördü bugün diyor ikiz mi onlarSeninkilerde maşaallah büyüdüler
Senin minik yetişmiş gelinime
Tatli yapcan bildim bildimMarkete gideceğim,bugün isim var
Çok sağol canım bende iyiyim şükür inşallah kurtulacagim canım benim sağolasınIyiyim ,bugunumuze şükür kukriskom sen nasılsın çok geçmiş olsun, ınş bir an önce kurtulursun bu dişten
Aynen öyle olmuşlar MaşaallahSağol canım,öyle oldu dimi oğlanın öğretmeni gördü bugün diyor ikiz mi onlar
Sağolasın aşkoAynen öyle olmuşlar Maşaallah
Nasıl anladınTatli yapcan bildim bildim
Emeğime ya da malzemelerime üzülmem, çünkü o tabaklardan hep bakıyordum ve yaptığım künefeyi çöpe atmadım, yedikElticim sen elinden geleni yaptın.Tarifin güzel,sunumun güzel
Ama bakalım kk pastamı seçecek yoksa şerbetli mi
Yani az oy alırsan emeğime yazık demeyeceksin
Çok aldığında demek kk künefe seviyor diyeceksin.
Yani işin özü az ya da çok oy aldığında bu senin tarifinin iyi veya kötü olduğunu göstermez.Demek labneli sevmediler ya da künefe dedin mi olay bitmiştir diyeceksin.
Lafım sana değil ama görüyorsunuz hepsi muhteşem
Yani hepiniz hakediyorsunuz.
Nasibi olan,şansı olan alacak
Nevo beni delirtme nevooooiBiz o zaman başkasına geçmiş oluruz
Dondurma da al, işin bitince yersinMarkete gideceğim,bugün isim var
Rabbim iyilik sağlık versin inş kukriskomÇok sağol canım bende iyiyim şükür inşallah kurtulacagim canım benim sağolasın
Hissettim kukriş, becerikli bi hatun olduğun için katılmasan olmazdıNasıl anladın
Bilen bilir hiç sevmediğim şeydir dondurma yasooDondurma da al, işin bitince yersin
Burda işi biten dondurma yalıyor kukrişimBilen bilir hiç sevmediğim şeydir dondurma yasoo
Gelenek oldu yasii artıkBurda işi biten dondurma yalıyor kukrişim