- 4 Kasım 2019
- 27.411
- 1
- 96.230
- 598
- 29
Neyse devamkeHeee gördüm İnternetle alakali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse devamkeHeee gördüm İnternetle alakali
Üstüne bastıra bastıra söylemek istemiştir belki görmeyen olur diyeKuz daha bir tanede aşağıdaydı
İptal ettimBide randevu aldim dedin sanki
Belkide çok iyi basmışımÜstüne bastıra bastıra söylemek istemiştir belki görmeyen olur diye
Ama nedenİptal ettim
O psikoloji ye giremedimAma neden
İyi olmamış bu senin icinde eninde sonunda gitmen lazimİptal ettim
Gideceğim inşallahİyi olmamış bu senin icinde eninde sonunda gitmen lazim
Yaa bende öyleyim biliyormusun bir dolguluk işim var nerdeyse 3 yıl olacak gidemedimO psikoloji ye giremedim
Çok ağrıyomu bari kukrişimGideceğim inşallah
Şükür ben iyiyim bugun agrimda kalmadi kapandi bile yeri keske dün gitseydin canimya üzüldüm senin adinaGideceğim inşallah
Uuf çok stresli işYaa bende öyleyim biliyormusun bir dolguluk işim var nerdeyse 3 yıl olacak gidemedim
Ara ara sızlıyor yine ama ne yapayımÇok ağrıyomu bari kukrişim
Ramazandan sonra haleettirecegim bende inşallahŞükür ben iyiyim bugun agrimda kalmadi kapandi bile yeri keske dün gitseydin canimya üzüldüm senin adina
Dikkat et o zaman canım işkence gibidir şimdiAra ara sızlıyor yine ama ne yapayım
Nasılsın bakalım görüşmeyeli?
Caaannnmmm
Yaa bende öyleyim biliyormusun bir dolguluk işim var nerdeyse 3 yıl olacak gidemedim
Diş işi zor kızlar geçmiş olsun.Ara ara sızlıyor yine ama ne yapayım
Aman canim ihmal etme çektigim icin bilirimRamazandan sonra haleettirecegim bende inşallah
Gecmiş olsun kukrişUuf çok stresli iş