- 14 Haziran 2019
- 13.340
- 47.125
- 598
Gunaydın miniikGunaydin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydın miniikGunaydin
Yaaa cok tatlııTabisi bak Kızım bütün süsleri kendi elleri hazırladı Eki Görüntüle 2832425
Gunaydin
Gunaydin kizlarGünaydın fülüzüm hayırlı cumalar
Günaydın hemsom nasılsınGünaydın
Günaydın hemsom,iyiyim sen nasılsın?Günaydın hemsom nasılsın
Bende iyiyim çok şükür eylul dün 7de uyudu simdide erken kalkti oturuyoruz onla gerisi uyuyoGünaydın hemsom,iyiyim sen nasılsın?
Spor yapsın Sağlıklı yaşam önemliBende iyiyim çok şükür eylul dün 7de uyudu simdide erken kalkti oturuyoruz onla gerisi uyuyo
Zaten işi ne hep beni meskul etsinrahat birakmasin daha gözunu acti bugun parka gitcez diyilmi annaSpor yapsın Sağlıklı yaşam önemli
Cocuk sen zinde kal,hareket et diye uğraşıyor annesi,sen de anlamıyorsunZaten işi ne hep beni meskul etsinrahat birakmasin daha gözunu acti bugun parka gitcez diyilmi anna
Senin de canımGünaydın ey cemaati müslimin. Cumamız mübarek, bayramımız kutlu olsun
Bayramin kutlu olsun ayşoGünaydın ey cemaati müslimin. Cumamız mübarek, bayramımız kutlu olsun
Senin de canım
Bayramin kutlu olsun ayşo
Gunaydın canımmGünaydın ey cemaati müslimin. Cumamız mübarek, bayramımız kutlu olsun
Günaydın canımGünaydınnnnnnnnnn
Çen beni hatırlarmıydınGünaydın canım