- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Yok canım kitabını okudum ama onun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım kitabını okudum ama onun
Evet 10/10Terazisin demek
Azcik içim.geciyorsa nolmus yaniUykucu muyuz?
Bunu sen mi söylüyorsun kukrişim?
Herkesi bilmem ama, ben tv’ye daldımNerdesiniz yaa azcik uyudun diye herkes gitmiş
Azıcık derkenAzcik içim.geciyorsa nolmus yani
Evet 10/10
Ben kolay kolay kimse ile sorun yaşamam aslında bonusum severim insanları ,çok fedakarlık yaparım .ayırt etmeden ama eğer birini sevmiyorsam da gerçekten onda birşey vardır .Su grubu hava grubuyla biraz sorun yaşıyor.
Nasıl derler siz biraz uçuyor
Birkaç saat işteAzıcık derken
Ben kolay kolay kimse ile sorun yaşamam aslında bonusum severim insanları ,çok fedakarlık yaparım .ayırt etmeden ama eğer birini sevmiyorsam da gerçekten onda birşey vardır .
Adalet duygum çok yoğundur.
Bende balık severimAynen bende öyle kolay kolay sorun yaşamam.
Terazileri de seviyorum neydim :))
Tabisi bak Kızım bütün süsleri kendi elleri hazırladıRaxeri 23 nisanın mübarek olsun evi süsledin mi?
Hayırlı sahurlarİyi sahurlar herkese
Biz de bugün susleyecegizzz ama ne yapacağımıza tam karar veremedikTabisi bak Kızım bütün süsleri kendi elleri hazırladı Eki Görüntüle 2832425
Hayırlı cumalarGunaydin hayirli cumalar
Bu çok iyiymiş raxeria ben sevmiyorsam onda bişey vardır tuttum bunuBen kolay kolay kimse ile sorun yaşamam aslında bonusum severim insanları ,çok fedakarlık yaparım .ayırt etmeden ama eğer birini sevmiyorsam da gerçekten onda birşey vardır .
Adalet duygum çok yoğundur.
Günaydın fülüzüm hayırlı cumalarGunaydin hayirli cumalar