- 28 Haziran 2011
- 61.376
- 154.295
- 898
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En yanığından yerimSütlaç yaptım yen mi Nevoş neyi sorsam verdim dediUn helvası kavurayım bari dedim, gelen tarifleri görünce oturdum oturma organımız üstüne
Fındık ta sepem mi Sen tatlı yapıyor musun,yaparsan ne yapıyorsun? Geçen ramazan çok yapmıştım tatlı. Karaciğer yağlanması çıkınca artık sık yapmıyorum Gerçi yapmayınca hazır alıyorlar o daha kötüEn yanığından yerim
Orta yaşlılara yok muHello gençler
Tatlı yiyelim tatlı konuşalım diyorlarnedir bu yaaa ne bu kadar tarif var işinix yok mu sizin
Fındık ta sepem mi Sen tatlı yapıyor musun,yaparsan ne yapıyorsun? Geçen ramazan çok yapmıştım tatlı. Karaciğer yağlanması çıkınca artık sık yapmıyorum Gerçi yapmayınca hazır alıyorlar o daha kötü
Onlar uyur bu saatteOrta yaşlılara yok mu
Tiriliçen hiç yapmadım, meraktan yapasım var, güzel mi tadıİşte labnesiz revani yaptım en son
Bundan sonra bi triliçe niyetim var bide şekerpare bayram gelir zaten.
Tiriliçen hiç yapmadım, meraktan yapasım var, güzel mi tadı
Elinde telefon barnahlayan vardır benim gibiOnlar uyur bu saatte
Elinde telefon barnahlayan vardır benim gibi
Görmeden inanmamBende şeker hamurundan pasta süslüyorum ne var
Sizin orası iş yaptırıyor uğraşamam. Diyet takımı da yedirtmiyorhatim grubu da ayda 1 cüz okuyorum tamam, sevap alıyoz, daha ne edeyimZaten bura olmasa gelmiyceksin ah boğaz nelere kadir
Labneli miBende şeker hamurundan pasta süslüyorum ne var
Yakalarım diye korkmuşturBonus kumandanım sesin kesildi, pasta çekmeye mi gitti ne yaptı