Malatya peyniri var mı ablaKünefe peynirim var abla miss gibi
Ne vereyim ablama
İstifçiye çıkacak adın, az kaldıAynı şeyi söylüyorum
Ya çokta eksiğim yok mutfakta:)Ben Antep'te alıp alıp attım çoğunu kullanmadım daha:)
Onu hiç denemedim, instagramda karşıma çok çıkıyorMalatya peyniri var mı abla
Ben peynir çok severim hiç farketmez:)
Ama misafir gelince özel şeyler kullanmak istiyorumİstifçiye çıkacak adın, az kaldı
Bende KK’nın hediyelerini kullanıyorum işte
Çok güzeldir canım:)Onu hiç denemedim, instagramda karşıma çok çıkıyor
Hiç öyle sunumluklarım yok, biliyorsun. Bir onlara sıra gelmediAma misafir gelince özel şeyler kullanmak istiyorum
Ben kullanamazsam kızlarım kullanır
Bizim buraya gelse, alacağım denemek içinÇok güzeldir canım:)
Sen ne yaptın yahuDaha gelecek 10 tarif mi varmış:)
Çay bardaklarım,su bardaklarım,tepsiler,çatal,kaşık takımları ,salata tabakları ,teflon tencere seti falanHiç öyle sunumluklarım yok, biliyorsun. Bir onlara sıra gelmedi
Ne yapayım yok vermiyorum mu diyeyimSen ne yaptın yahu
şansımız tükendi
O sana yettiNeyse, bugünkü hediyeden sonra trip atmıyorum farkındaysanız
Çeyizimdeki tabaklarım, çatal kaşık setlerim ve tencerelerim var. Bir granit set almıştı eşim.Çay bardaklarım,su bardaklarım,tepsiler,çatal,kaşık takımları ,salata tabakları ,teflon tencere seti falan
Benim keramika tabaklarımda çok tek tek sunum için almıştım.Çoğunu daha hiç kullanmadım:)
Tam istifçiyim
Yavaş yavaş alınıyor canım:)Benim hediyede çok oldu:)Yatk örtülerim var dolap bekliyorÇeyizimdeki tabaklarım, çatal kaşık setlerim ve tencerelerim var. Bir granit set almıştı eşim.
Birde tatlı tabakları almıştım pazardan
Üstüne kırmızılı tabaklar hediye geldi
Olur da yarışma kazanırsam, çatal kaşık takımı istiyorum. İsabel ve sana duyurulur
İnşallah, dolap üstü beklemesinYavaş yavaş alınıyor canım:)Benim hediyede çok oldu:)Yatk örtülerim var dolap bekliyor
Şu covid bitse kullanabilsek keşke :)
Nasip inşaallah
Rabbim her şeyi gönlüne göre versinEvet
Uzunca bir süre beni idare eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?