Ama labne deyince akla en çok bunlar geliyor:)Bu arada Türkiye mutfağından garibim sadece sütlaç ile künefe var galiba. Gerisi hep yabancı.
Sen ne zaman yapacaksın onu söyle:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama labne deyince akla en çok bunlar geliyor:)Bu arada Türkiye mutfağından garibim sadece sütlaç ile künefe var galiba. Gerisi hep yabancı.
Yabancı mutfaklar revaçta deynepimBu arada Türkiye mutfağından garibim sadece sütlaç ile künefe var galiba. Gerisi hep yabancı.
Daha güllaç ve soğuk baklava var ben onları da merakla bekliyorum:)Yabancı mutfaklar revaçta deynepim
Bittim ben
Baklavayı açmasamda hazır yufka alsam olur muAma labne deyince akla en çok bunlar geliyor:)
Mezarımı kaz canoDaha güllaç ve soğuk baklava var ben onları da merakla bekliyorum:)
Başka pastalarda var .
Bence aç daha çok oy alır:)Baklavayı açmasa da hazır yufka alsam olur mu
Cidden hepiniz çok güzelsiniz şansı olan,nasibi olan alacak diyelim:)Mezarımı kaz cano
Yav labne deyince akla nasıl tatlı geliyor ben ordayım daha geçen hafta böreğe koyduk ondan önce yağlama yaptınAma labne deyince akla en çok bunlar geliyor:)
Benim de bir kısmı salonda, daha da alıyorum bir yandan yerim varmış gibi akıllanmayız bizBenim tabak,çanak çok ve gereksiz aslında
Bir kısmı vitrinde,bir kısmı bazada mutfağa sığmıyor
Güle güle kullanBende çok istiyordum, yerim olmasa da bulurum
İşte dene hepsinde ondan sonra konuşalımYav labne deyince akla nasıl tatlı geliyor ben ordayım daha geçen hafta böreğe koyduk ondan önce yağlama yaptın
Aynen ya geçen bir tencere aldım bayağı büyük ortada duruyor nereye koysam bilmemBenim de bir kısmı salonda, daha da alıyorum bir yandan yerim varmış gibi akıllanmayız biz
Güle güle kullan
Yerli malı yurdun malı, herkes onu kullanmalıYabancı mutfaklar revaçta deynepim
Bittim ben
Sağolasın canımBenim de bir kısmı salonda, daha da alıyorum bir yandan yerim varmış gibi akıllanmayız biz
Güle güle kullan
Bana yolla, ben yer açarımAynen ya geçen bir tencere aldım bayağı büyük ortada duruyor nereye koysam bilmem
Dur bakalım kısmet oturma odasına sehpanın üstüne falan koy bakayım bi çok sırıtmazsa orda duruversinAynen ya geçen bir tencere aldım bayağı büyük ortada duruyor nereye koysam bilmem
Her kalıba giriyor hiç hazzetmem bu tiplerdenİşte dene hepsinde ondan sonra konuşalım
Teflon tencerelerim biraz deforme oldu:)Bana yolla, ben yer açarım
Babalarının evinde labne vardı sanki, vardı da biz mi yemedikYav labne deyince akla nasıl tatlı geliyor ben ordayım daha geçen hafta böreğe koyduk ondan önce yağlama yaptın
Tamam deneyeyimDur bakalım kısmet oturma odasına sehpanın üstüne falan koy bakayım bi çok sırıtmazsa orda duruversin
Saksı niyetine, o olmazsa vazo niyetine kullanırDur bakalım kısmet oturma odasına sehpanın üstüne falan koy bakayım bi çok sırıtmazsa orda duruversin