- 20 Mart 2008
- 141.511
- 212.968
- 1.423
- 60
Keleşide vereyim tara hemenBiri beni canlı derslere girmiyor diye müdüre şikayet etmiş şimdi gidiyorum ve o okulu yakıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keleşide vereyim tara hemenBiri beni canlı derslere girmiyor diye müdüre şikayet etmiş şimdi gidiyorum ve o okulu yakıyorum
Çok fena bu varyaBir akıllı ol ya
Rabbim şifa versin inşallah. Biran önce annende toparlanırHepiniz iyileşeyim diye dualarda, temennilerde bulundunuz teşekkür ederim. Birinizin duası geçmiştir elbet, hafif atlattım sayılır. Ananem hastanede nefes darlığından dolayı, pazar gecesinden beri. Biraz toparlamıştı ama gece yine sıkışmış, tansiyonu yükselmiş. Onun için de dua istiyorum sizden, kimin duası geçer belli olmaz
Nevreste
@yasminsay
alsem
ASSOSyal
@Oriana
HanimKelesimiGetir
C A N O
Jenna16
@Elif Eylul
Ve nice yazamadıklarım
Allah, şifa versin. 100 tane ya şafi çektim. çok geçmiş olsun.Hepiniz iyileşeyim diye dualarda, temennilerde bulundunuz teşekkür ederim. Birinizin duası geçmiştir elbet, hafif atlattım sayılır. Ananem hastanede nefes darlığından dolayı, pazar gecesinden beri. Biraz toparlamıştı ama gece yine sıkışmış, tansiyonu yükselmiş. Onun için de dua istiyorum sizden, kimin duası geçer belli olmaz
Nevreste
@yasminsay
alsem
ASSOSyal
@Oriana
HanimKelesimiGetir
C A N O
Jenna16
@Elif Eylul
Ve nice yazamadıklarım
Evet canımHala aynı mı durum
Haklısın canımHakkında hayırlısı olsun canım,gençlik geri gelmiyor ,ben 18 oldun,ordan biliyorum
Oy oy bizde meşhur oldukkk
Hemde ne nalettyyyyyykoooNalet bebe
Çok geçmiş olsun, rabbim acil şifalar versin inş canım kankirellam ❤Hepiniz iyileşeyim diye dualarda, temennilerde bulundunuz teşekkür ederim. Birinizin duası geçmiştir elbet, hafif atlattım sayılır. Ananem hastanede nefes darlığından dolayı, pazar gecesinden beri. Biraz toparlamıştı ama gece yine sıkışmış, tansiyonu yükselmiş. Onun için de dua istiyorum sizden, kimin duası geçer belli olmaz
Nevreste
@yasminsay
alsem
ASSOSyal
@Oriana
HanimKelesimiGetir
C A N O
Jenna16
@Elif Eylul
Ve nice yazamadıklarım
Allah şifa versin inşallah canımHepiniz iyileşeyim diye dualarda, temennilerde bulundunuz teşekkür ederim. Birinizin duası geçmiştir elbet, hafif atlattım sayılır. Ananem hastanede nefes darlığından dolayı, pazar gecesinden beri. Biraz toparlamıştı ama gece yine sıkışmış, tansiyonu yükselmiş. Onun için de dua istiyorum sizden, kimin duası geçer belli olmaz
Nevreste
@yasminsay
alsem
ASSOSyal
@Oriana
HanimKelesimiGetir
C A N O
Jenna16
@Elif Eylul
Ve nice yazamadıklarım
İyi yapmışsın ablacım allah razı olsun ❤Bizim kapının önünde kedilerimiz var onlarada tavuk aldım,sordum atcakmısınız diye evet diyince tabakla doldurdu verdi kaptım hemen .Yesin pisicikler aç kalmasınlar mamada veriyorum zten.
Bari böyle sevap kazanayım kuzum,can dostlarımız onlar bizimİyi yapmışsın ablacım allah razı olsun ❤