Tatlı Tarifi İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlılar

En başarılı bulduğunuz ''İftar Sonrasına Pınar Labneli Tatlı'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    533
  • Anket Kapalı .
Tariflerinize göz attım şimdi, Rabbülalemin onlar nasıl şeyler öyle 🤣bütün tatlılar aynı anda bir arada olur mu, belki benim gibi tatlı düşkünü bir insan görecek canı çekecek, yazıktır el insaf 🤣🤣
Abla sen çok tatlıcısın galiba 🤩 keşke sana servis etme şansımız olsa 🤭

Burada hepimiz bişiler soruyoruz öğrenme adına demi.
Bende sordum arkadaşlar ne güzel yardımcı oldular,mesajın olmadı sadece.
Senle alakası yok abla. Mesajları da okumadım. İnternette çekmiyordu zaten. 3 G den bağlandım. WiFi de çekmiyor şuan.
Ben Nevreste Nevreste ye istinaden yazdım. Aramızda şakalaşmak babında.

Yanlış anladıysan özür dilerim.

Zalım bunlar ablacım🤣
Gece ki ekmek kadayıfı hamlenizi unutmadım ama lütfen 🤣🤣🤣🤣
Şaka bir yana da daha eklenecek tariflerde var sanırım, tatlısıyla tuzlusuyla oylamak seçim yapmak çok zor oluyor, çok güzel tarifler var görsel şölen de cabası, o yüzden hepinizi tebrik ediyorum, el birliğiyle güzel yarışmalar çıkarıyorsunuz😍

Abla sen çok tatlıcısın galiba 🤩 keşke sana servis etme şansımız olsa 🤭
Evva evet tatlıyı çok seviyorum, ya tatlı sevgimi şöyle anlatayım, çocukken yatağında çokokrem saklayıp geceleri gizlice kaşık kaşık çokokrem yiyen biriydim büyüdüm hala aynı, eve Nutella alınır hemen elime kaşık verirler, kaşık da tatlı kaşığı değil yemek kaşığı, soluksuz yutarım eşim tadını alsaydın bari diye takılır, kardeşime giderim kaşıkla Nutella tutuştururlar elime🤣
Bir ekmek de bir tatlı da gözüm döner🤣

Burada hepimiz bişiler soruyoruz öğrenme adına demi.
Bende sordum arkadaşlar ne güzel yardımcı oldular,mesajın olmadı sadece.
Ablam durumın seninle alakası yok😊Sen yanlış anlamışsın.
Beni alıntılamış sadece ve biz bu san sebastian şakasını 4 gündür yapıyoruz.
Hepimiz birbirimizden öğreniyoruz.Senin etiketin ile alakalı bir durum kesinlikle değil.

Gece ki ekmek kadayıfı hamlenizi unutmadım ama lütfen 🤣🤣🤣🤣
Şaka bir yana da daha eklenecek tariflerde var sanırım, tatlısıyla tuzlusuyla oylamak seçim yapmak çok zor oluyor, çok güzel tarifler var görsel şölen de cabası, o yüzden hepinizi tebrik ediyorum, el birliğiyle güzel yarışmalar çıkarıyorsunuz😍
Çok teşekkür ederiz ablacım 🤩Ekibimiz çok iyi ve becerikli😊🤩🌹

Evva evet tatlıyı çok seviyorum, ya tatlı sevgimi şöyle anlatayım, çocukken yatağında çokokrem saklayıp geceleri gizlice kaşık kaşık çokokrem yiyen biriydim büyüdüm hala aynı, eve Nutella alınır hemen elime kaşık verirler, kaşık da tatlı kaşığı değil yemek kaşığı, soluksuz yutarım eşim tadını alsaydın bari diye takılır, kardeşime giderim kaşıkla Nutella tutuştururlar elime🤣
Bir ekmek de bir tatlı da gözüm döner🤣
Abla bide kilo almıyorsan çok şanslısın 😂🧿 en güzel nimetlerden ekmek ve tatlı 😁

Ablam durumın seninle alakası yok😊Sen yanlış anlamışsın.
Beni alıntılamış sadece ve biz bu san sebastian şakasını 4 gündür yapıyoruz.
Hepimiz birbirimizden öğreniyoruz.Senin etiketin ile alakalı bir durum kesinlikle değil.
Onu bilemem nevoş burada olmayınca bazı şeyleri kaçırıyor olabilirim.

X