Kapıcı da iş bitiyor o zamanİşte kapıcıya bırakırsa yanmıştıkEvinin önünde birikiyor
Yok bu sefer bizimle iletişimde olacakKapıcı da iş bitiyor o zaman
Anladım canım. Agız tadıyla tüketinYok bu sefer bizimle iletişimde olacakEvimin yeri zor arayıp yönlendirme alacak
Amin inşaallahAnladım canım. Agız tadıyla tüketin
Allaam hep bi ekşın hep bi atraksiyon hayatımdaKadınlar Kulübü on Instagram: "9.gün iftar menüsü: -Tarhana Çorbası -Tavuk Şinitzel -İçli Köfte -Kıbrıs Tatlısı Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin
105 likes, 1 comments - kadinlarkulubu on April 21, 2021: "9.gün iftar menüsü: -Tarhana Çorbası -Tavuk Şinitzel -İçli Köfte -Kıbrıs Tatlısı Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin...www.instagram.com ASSOSyal koş meşhur olmuşsun
alimiyon
yasminsay
Çok eğleniyoruz çokAllaam hep bi ekşın hep bi atraksiyon hayatımda
Dur kimler beğenmiş bi bakayım nevos
Kiz şaka diyomsende söyle bilek neolcak bak benimki belli
Abla, bize kimlerin oy verdiğini tarifin üstüne tıklayınca görüyoruz ya oradaki kişileri komple kopyalıyorum sonra aşağıda mesaj yazma kısmına yapıştırıyorum. kişilerin isimleri Alt alta sıralanmış ve hafif pembe çıkıyor. isimleri tıklayınca sağ tarafta “linki kaldır” diye bir işaret var ona tıklıyosun bu sefer isimler siyah oluyor sonra isimlerin başına geliyorsun ve @ İşaretini koyuyorsunAyşo sen nasıl ediyon etiket işini anlatsana
Seninki ne, ben bilmiyorum.Kiz şaka diyomsende söyle bilek neolcak bak benimki belli
Ben yine seninkini biliyorum. Sen benimkini de bilmiyorsun ahsjjajsjajIkimiz
Laptoptada aynı işlem olacak demi çok sağol kuzum ya öteki türlü çok zor oluyor tek tek yazıyordum bende.Abla, bize kimlerin oy verdiğini tarifin üstüne tıklayınca görüyoruz ya oradaki kişileri komple kopyalıyorum sonra aşağıda mesaj yazma kısmına yapıştırıyorum. kişilerin isimleri Alt alta sıralanmış ve hafif pembe çıkıyor. isimleri tıklayınca sağ tarafta “linki kaldır” diye bir işaret var ona tıklıyosun bu sefer isimler siyah oluyor sonra isimlerin başına geliyorsun ve @ İşaretini koyuyorsun
Eki Görüntüle 2830941
Cancağzım
Kırmızı desenli tabak kiminse güzelmiş. Dün de vardı o.Kadınlar Kulübü on Instagram: "9.gün iftar menüsü: -Tarhana Çorbası -Tavuk Şinitzel -İçli Köfte -Kıbrıs Tatlısı Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin
105 likes, 1 comments - kadinlarkulubu on April 21, 2021: "9.gün iftar menüsü: -Tarhana Çorbası -Tavuk Şinitzel -İçli Köfte -Kıbrıs Tatlısı Allah kabul etsin... Tariflere hikayedeki linkten ulaşabilirsiniz... #İftar #iftarmenüsü #ramazan #sahur #oruç #allahkabuletsin...www.instagram.com ASSOSyal koş meşhur olmuşsun
alimiyon
yasminsay
Yaso nasıl oldu midenCancağzım
Evet abla. Bilgisayarda yapması çok daha kolay olur emin ol. telefonda yapması sinir bozucu bir uğraş.Laptoptada aynı işlem olacak demi çok sağol kuzum ya öteki türlü çok zor oluyor tek tek yazıyordum bende.
BenimKırmızı desenli tabak kiminse güzelmiş. Dün de vardı o.
Markası ne onun?