- 22 Temmuz 2017
- 43.951
- 130.618
Follow meTeşekkür ederim bende sana verdim takibe takip
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Follow meTeşekkür ederim bende sana verdim takibe takip
Hiç yapmadım ama yapılır niye olmasınNette tarifler vardır.Nevreste evde pirinç patlağı yapılabilir mi? Pirinç patlaklı çikolatalar varya onlardan.
Neyseki önce ben vermiştim o banlıykenFollow me
Bulguru bilmiyordum. Bakayım. Teşekkür ederim.Bulgurdan yapılıyor, pirinçten de yapılabilir bence
Hmm sen yapmışsındır diye düşündüm hatta şak diye bir tarif verirsin diye düşünmüştüm dur bakayım araştırayım deneyeyim ben biHiç yapmadım ama yapılır niye olmasınNette tarifler vardır.
Pirinç pilavı bile sık yapan biri değilim.Patlağı hiç ilgimi.çekmediHmm sen yapmışsındır diye düşündüm hatta şak diye bir tarif verirsin diye düşünmüştüm dur bakayım araştırayım deneyeyim ben bi
Bulguru bilmiyordum. Bakayım. Teşekkür ederim.
Çikolataya yazık yaDeneyeceğim inşallah
İlkleri az miktarla denerim hepÇikolataya yazık ya
Yapanlar çok memnun elticim. Ben anca Ramazandan sonra denerimÇikolataya yazık ya
1/4 ölçüde denenebilirİlkleri az miktarla denerim hep
Yada labne koyarım üstüne öyle yerimÇikolataya yazık ya
Ben diyecektimYada labne koyarım üstüne öyle yerim
Nevoş künefe ne zaman eklenir acaba tarif ne zaman gelir kaymak mi yapmışlar üstüneBen diyecektim
Yarın belki gelir.Daha yapmadı yapacakNevoş künefe ne zaman eklenir acaba tarif ne zaman gelir kaymak mi yapmışlar üstüne
hmmmmYarın belki gelir.Daha yapmadı yapacak
Tarifi alan arkadaşımız çok tembel sanırımYarın belki gelir.Daha yapmadı yapacak
Malzeme temin etmeye çalışıyorTarifi alan arkadaşımız çok tembel sanırım