Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok az kaldı bitti bence
Neyse biri daha çekildi aradan.Evet orası bitti .Tebrikler sonrası hep burada kalalım
![]()
Öyle de, çok büyük entrika dolu bir kategori olacak bu defaNeyse biri daha çekildi aradan.![]()
Ortalık toparlanıyorNeyse biri daha çekildi aradan.![]()
Ben anlamam, benimki fakir işi, dümdüz bir tatlı. Sizi çekirdek çitleyerek izleyeceğim.Öyle de, çok büyük entrika dolu bir kategori olacak bu defa
Acayip tarifler varmış![]()
Umudumu daha tarifimi yapmadan kaybettim.Ben anlamam, benimki fakir işi, dümdüz bir tatlı. Sizi çekirdek çitleyerek izleyeceğim.![]()
Bu arada ben bir despacito, baklava, cheesecake okudum. Bunlardan başka da acayip tatlı var mıymış?Ben anlamam, benimki fakir işi, dümdüz bir tatlı. Sizi çekirdek çitleyerek izleyeceğim.![]()
Tarifin neydi? 5. harfi V miUmudumu daha tarifimi yapmadan kaybettim.
Bende tarifim ile izlemede olacağım.![]()
Saat 00.00’a iki kişi aynı sayıda oyla girerse iki tane 1. mi oluyor Nevoş? Keşke öyle olsa...Ortalık toparlanıyor![]()
Künefe var:)Bu arada ben bir despacito, baklava, cheesecake okudum. Bunlardan başka da acayip tatlı var mıymış?![]()
Ya nasıl olurdu bilmiyorum canım:)1 tane 1. seçilmesi gerekiyordu:)Saat 00.00’a iki kişi aynı sayıda oyla girerse iki tane 1. mi oluyor Nevoş? Keşke öyle olsa...![]()
Peki...Künefe var:)
Sponsorlar ikiye bölmez bence, ağanın eli tutulmaz.Ya nasıl olurdu bilmiyorum canım:)1 tane 1. seçilmesi gerekiyordu:)
Hiç sponsor yarışmalarında başımıza gelmedi.Diğerlerinde olunca hediye ikiye bölündü:)
Umarım öyle bir şey olmaz sıkıntı yaşamayalım:)Sponsorlar ikiye bölmez bence, ağanın eli tutulmaz.![]()
Sehid’den rica ederdik, diğer 11 fake hesabıyla ikinciye oy verir açığı kapatırdı.Sponsorlar ikiye bölmez bence, ağanın eli tutulmaz.![]()
O kimSehid’den rica ederdik, diğer 11 fake hesabıyla ikinciye oy verir açığı kapatırdı.![]()
BDV’nin gülü. Ama şu aralar yok.
Solmuş muBDV’nin gülü. Ama şu aralar yok.![]()