Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok az kaldı bitti bence
Neyse biri daha çekildi aradan.Evet orası bitti .Tebrikler sonrası hep burada kalalım
Öyle de, çok büyük entrika dolu bir kategori olacak bu defaNeyse biri daha çekildi aradan.
Ortalık toparlanıyorNeyse biri daha çekildi aradan.
Ben anlamam, benimki fakir işi, dümdüz bir tatlı. Sizi çekirdek çitleyerek izleyeceğim.Öyle de, çok büyük entrika dolu bir kategori olacak bu defa
Acayip tarifler varmış
Umudumu daha tarifimi yapmadan kaybettim.Ben anlamam, benimki fakir işi, dümdüz bir tatlı. Sizi çekirdek çitleyerek izleyeceğim.
Bu arada ben bir despacito, baklava, cheesecake okudum. Bunlardan başka da acayip tatlı var mıymış?Ben anlamam, benimki fakir işi, dümdüz bir tatlı. Sizi çekirdek çitleyerek izleyeceğim.
Tarifin neydi? 5. harfi V miUmudumu daha tarifimi yapmadan kaybettim.
Bende tarifim ile izlemede olacağım.
Saat 00.00’a iki kişi aynı sayıda oyla girerse iki tane 1. mi oluyor Nevoş? Keşke öyle olsa...Ortalık toparlanıyor
Künefe var:)Bu arada ben bir despacito, baklava, cheesecake okudum. Bunlardan başka da acayip tatlı var mıymış?
Ya nasıl olurdu bilmiyorum canım:)1 tane 1. seçilmesi gerekiyordu:)Saat 00.00’a iki kişi aynı sayıda oyla girerse iki tane 1. mi oluyor Nevoş? Keşke öyle olsa...
Peki...Künefe var:)
Sponsorlar ikiye bölmez bence, ağanın eli tutulmaz.Ya nasıl olurdu bilmiyorum canım:)1 tane 1. seçilmesi gerekiyordu:)
Hiç sponsor yarışmalarında başımıza gelmedi.Diğerlerinde olunca hediye ikiye bölündü:)
Umarım öyle bir şey olmaz sıkıntı yaşamayalım:)Sponsorlar ikiye bölmez bence, ağanın eli tutulmaz.
Sehid’den rica ederdik, diğer 11 fake hesabıyla ikinciye oy verir açığı kapatırdı.Sponsorlar ikiye bölmez bence, ağanın eli tutulmaz.
O kimSehid’den rica ederdik, diğer 11 fake hesabıyla ikinciye oy verir açığı kapatırdı.
BDV’nin gülü. Ama şu aralar yok.
Solmuş muBDV’nin gülü. Ama şu aralar yok.