- 24 Eylül 2018
- 97.236
- 292.590
Evet ,çokta iyi zamanlamaymis:)Oh iyi yapışın bırakmayala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ,çokta iyi zamanlamaymis:)Oh iyi yapışın bırakmayala
Yok yok yok sakin haaaa icme ama icersen benide çagirGeçen aklıma düştü kırmızı kırmızı dedim sakın
Gel beraber içelim ElifYok yok yok sakin haaaa icme ama icersen benide çagir
Vallaaa ablaa bazen beynim dönüyo gidip al icesim var sonra aman bulasma diyorumGel beraber içelim Elif
Aman aman ,o ameliyat donemi içiyor olsaydim dikişlerim bile tutmazdiYok yok yok sakin haaaa icme ama icersen benide çagir
Vallaaa ablaa bazen beynim dönüyo gidip al icesim var sonra aman bulasma diyorum
Aman aman ,o ameliyat donemi içiyor olsaydim dikişlerim bile tutmazdi
Efendim, ne oldu? Bir durum mu var
Hazır alışmışken içme, zaten faydalı bir şey degil
Yarın birer pasta patlatalım diyorum pardon puding olacaktıEfendim, ne oldu? Bir durum mu var
TamamdırYarın birer pasta patlatalım diyorum pardon puding olacaktı
Kocalar bizi korur muTamamdır
Hangileri mevcut? Özelde görüşelim
Biz bize yeterizKocalar bizi korur mu
San sebastian boştaBiz bize yeteriz
Tamam onu ben yapayımSan sebastian boşta
Ben de garibimyasminsay Baklavalar, cheesecakeler düşünsün. Ben zaten garibanım.
İnandıkBen de garibim
Hiç öyle durmuyor da neyse...Ben de garibim
Aslında bekliycektim dün su böreği beni geçince dedim gitti artık tatlıyıda çok istiyordum yapmak dah dün yapmıştım bile ben yokmuşum gibi davranın yarışma sonucu belli olmadan da tarif alıyoruz ya yapmış bulundum artıkHiç öyle durmuyor da neyse...
Bu Evva hala fasulye olmadı mı? Keşke yine 3 kişi kazansa ya da yarışma 33 hafta sürse. Bize anca sıra gelir. Bi salın bizi el açmacıları, salın yaa.