- Emoji Skoru
- 47.062
- Puanlar
- 798
Ooo kimler gelmiş... Ekürin yoktur şimdidehamile demicem görecen cadi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo kimler gelmiş... Ekürin yoktur şimdidehamile demicem görecen cadi![]()
arkamdan at tut sen 2 ay nasil olsa yok diye böyle yakalarim isteOoo kimler gelmiş... Ekürin yoktur şimdide![]()
Sen olmayınca nasıl korktu geri adım attı amaarkamdan at tut sen 2 ay nasil olsa yok diye böyle yakalarim iste![]()
Geçmiş olsun canımHahaha iyiymis şuan turkiyedeyim pek girmeye fırsatım. Olmuyor buraya yurtdisina gidiyorum salı günü artık yazisiriz bayağı yoğundu izin çocuklar hep.hasta kaldı![]()
Temmuz'da ben yokum canımmerak etme sen ortam temmuzda hep seninleyim
burayi toz duman edecegiz seninle daha![]()
İyiyim canım sağol sen nasılsın@Nevreste nevrosuuuummmmm ablam nasilsin iyi misin![]()
Bende iyiyim canim nevrosum sensiz cok sessiz kaldi buralar etiketliyim dedim.sahur yapcam da yumurtanin haslanmasini bekliyorumİyiyim canım sağol sen nasılsın![]()
Ben sık sık buralardayım canım kimse olmayınca sessiz sessiz dolanıyorumBende iyiyim canim nevrosum sensiz cok sessiz kaldi buralar etiketliyim dedim.sahur yapcam da yumurtanin haslanmasini bekliyorumsen neler hazirliyorsun minnoslara
![]()
Insallah nevrosum.artik 3 ay rahatsin gözün aydinBen sık sık buralardayım canım kimse olmayınca sessiz sessiz dolanıyorumBugün okul tatil oldu
İşlerim bitti sayılır
Bayramda memlekete gideceğim inşaallah
Afiyet olsun canım hayırlı sahurlar![]()
Aynen canım rahatımInsallah nevrosum.artik 3 ay rahatsin gözün aydinsagol sana da hayirli sahurlar canim benim
![]()
ben tek yeterim hepnizeSen olmayınca nasıl korktu geri adım attı amaTek başınıza işlevsizsiniz
![]()

nereye gidiyorsunTemmuz'da ben yokum canımSiz artık beraber ortamı dağıtırsınız
![]()

Bu akşam uyuya kalmışım cocom@Lunya lunyam nerelerdesin bugün girmemissin hic sankikahvemi iciyorum suan
sensiz tadi yok
![]()
Eyvah sabahlara kadar uyuyamazsin sen simdiBu akşam uyuya kalmışım cocom![]()
Nevrosum temmuzda yokum demissin girmiycen mi kk ya yoksaAynen canım rahatımBen kendime yine oyalanacak birşey bulurum
Sağol canım biz 2 den sonra yapıyoruz.5e kadar oturuyorum.Sonrada uykusuz geziniyorum![]()
Hâlâ uyukluyorumEyvah sabahlara kadar uyuyamazsin sen simdievelde sesin solugun cikmadi bugün
![]()
Nevroş tatilemi gidiyorsun, bende ayarlayabilirsem gideceğim bu ay bayramdan sonraTemmuz'da ben yokum canımSiz artık beraber ortamı dağıtırsınız
![]()
Bdv de olaylar olaylarHâlâ uyukluyorumbugün evdeyim öğlene kadar yatarım artık
Yok bugün arada girdim ya pek konuşmasam da bir derdim var okudum biraz![]()