İıııı kem kümBdv de olaylar olaylar yarın tarifin geliyor mu kuşum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İıııı kem kümBdv de olaylar olaylar yarın tarifin geliyor mu kuşum
Iftar daveti iptal mi oldu Yavrusumİıııı kem küm
Ailemin yanına gideceğimSenden kaçıyorumnereye gidiyorsun
senin naminida beraberinde dagitacagim nevosum
Benim kkya girmediğim gün yoktur canımYani dayanamam Ama ailemin yanında olacağım sohbete çok katılamayabilirimYoksa hep buralardayımNevrosum temmuzda yokum demissin girmiycen mi kk ya yoksa
Tamam nevrosum bizi sahipsiz birakma :)Benim kkya girmediğim gün yoktur canımYani dayanamam Ama ailemin yanında olacağım sohbete çok katılamayabilirimYoksa hep buralardayım
Canım inan 2 hafta sonra ne yaşayacağım bilmiyorum.Belki tayinimiz çıkar belki çıkmaz Malatya'ya gezmeye giderimAma ne olacak bilmiyorumÖnümü göremiyorumNevroş tatilemi gidiyorsun, bende ayarlayabilirsem gideceğim bu ay bayramdan sonra
Yok canım hiç bırakırmıyımTamam nevrosum bizi sahipsiz birakma :)
Kuzum 2 dk ya çay içip geliyorum buradaysan muhabbet edelimIftar daveti iptal mi oldu Yavrusum
Bugün birsey kafama takıldı ya,yalnış mi düşünüyorum acaba falan diye kendimi sorguladim.azcik muhabbet edelim dedim :))
Benim konuya bak emi bitanemKuzum 2 dk ya çay içip geliyorum buradaysan muhabbet edelim
Ablamlar Fethiye ayarlamış, yine beraber gidelim diyorlar ama ayarlayabilirsem İnşallah, çok istiyorum bendeCanım inan 2 hafta sonra ne yaşayacağım bilmiyorum.Belki tayinimiz çıkar belki çıkmaz Malatya'ya gezmeye giderimAma ne olacak bilmiyorumÖnümü göremiyorum
Nereye gidiyorsun
İnşaallah canım senin içinde değişiklik olurAblamlar Fethiye ayarlamış, yine beraber gidelim diyorlar ama ayarlayabilirsem İnşallah, çok istiyorum bende
Gaziantep mevzusu mu?Gaziantep'te gidilecek yer olarak Nevreste 'yi etiketlemek lazımdı konu sahibine ,yazık mağdurduBdv de olaylar olaylar yarın tarifin geliyor mu kuşum
Mağdurluktan banlandi kışkırtıcı sahibesiGaziantep mevzusu mu?Gaziantep'te gidilecek yer olarak Nevreste 'yi etiketlemek lazımdı konu sahibine ,yazık mağdurdu
Öğlene kadar uyurum yazmıştın az uyumuşsunMağdurluktan banlandi kışkırtıcı sahibesi
Hedefim oglendi ama sanırım bende anca bu kadar oluyor, bünye uykuyu pek sevmiyorÖğlene kadar uyurum yazmıştın az uyumuşsun
Yemeğini bugün mü yapacaksın?
Coco ile yazdıklarınıza katılıyorum
Benim eşimde hafta sonu olsa da yatsam öğlene kadar diyor,hafta sonu olunca da erkenden kalkıyorHedefim oglendi ama sanırım bende anca bu kadar oluyor, bünye uykuyu pek sevmiyor
Bugün yapmak istiyorum ama fazla kalabalık, misafirlerin önünde çekebilir miyim bilmiyorum
Ailemden ne zaman sakladım, şimdide haberleri varBenim eşimde hafta sonu olsa da yatsam öğlene kadar diyor,hafta sonu olunca da erkenden kalkıyor
Yarın sınava gireceği okulu önceden bakmaya gittiler,bir şu sınav stresi geçseydi?
Bir bahane bulacaksın artık,bir arkadaş iftar masası düzeni istedi benden vs ,veya bir arkadaş takılmak kıskandırmak içn çekiyorum ,fikir amaçlı vs.Yalan değil sonuçta
desene meydan bana kaliyor oh yasadimAilemin yanına gideceğimSenden kaçıyorum
Konuyu geç gördüm yoksa yardımcı olurdumGaziantep mevzusu mu?Gaziantep'te gidilecek yer olarak Nevreste 'yi etiketlemek lazımdı konu sahibine ,yazık mağdurdu