- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.078
Ooo kimler gelmiş... Ekürin yoktur şimdidehamile demicem görecen cadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo kimler gelmiş... Ekürin yoktur şimdidehamile demicem görecen cadi
arkamdan at tut sen 2 ay nasil olsa yok diye böyle yakalarim isteOoo kimler gelmiş... Ekürin yoktur şimdide
Sen olmayınca nasıl korktu geri adım attı ama Tek başınıza işlevsizsinizarkamdan at tut sen 2 ay nasil olsa yok diye böyle yakalarim iste
Geçmiş olsun canımHahaha iyiymis şuan turkiyedeyim pek girmeye fırsatım. Olmuyor buraya yurtdisina gidiyorum salı günü artık yazisiriz bayağı yoğundu izin çocuklar hep.hasta kaldı
Temmuz'da ben yokum canımSiz artık beraber ortamı dağıtırsınızmerak etme sen ortam temmuzda hep seninleyim
burayi toz duman edecegiz seninle daha
İyiyim canım sağol sen nasılsınNevreste nevrosuuuummmmm ablam nasilsin iyi misin
Bende iyiyim canim nevrosum sensiz cok sessiz kaldi buralar etiketliyim dedim.sahur yapcam da yumurtanin haslanmasini bekliyorum sen neler hazirliyorsun minnoslaraİyiyim canım sağol sen nasılsın
Ben sık sık buralardayım canım kimse olmayınca sessiz sessiz dolanıyorumBugün okul tatil oldu İşlerim bitti sayılırBayramda memlekete gideceğim inşaallahBende iyiyim canim nevrosum sensiz cok sessiz kaldi buralar etiketliyim dedim.sahur yapcam da yumurtanin haslanmasini bekliyorum sen neler hazirliyorsun minnoslara
Insallah nevrosum.artik 3 ay rahatsin gözün aydin sagol sana da hayirli sahurlar canim benimBen sık sık buralardayım canım kimse olmayınca sessiz sessiz dolanıyorumBugün okul tatil oldu İşlerim bitti sayılırBayramda memlekete gideceğim inşaallah
Afiyet olsun canım hayırlı sahurlar
Aynen canım rahatımBen kendime yine oyalanacak birşey bulurumInsallah nevrosum.artik 3 ay rahatsin gözün aydin sagol sana da hayirli sahurlar canim benim
ben tek yeterim hepnizeSen olmayınca nasıl korktu geri adım attı ama Tek başınıza işlevsizsiniz
nereye gidiyorsunTemmuz'da ben yokum canımSiz artık beraber ortamı dağıtırsınız
Bu akşam uyuya kalmışım cocom
Eyvah sabahlara kadar uyuyamazsin sen simdi evelde sesin solugun cikmadi bugünBu akşam uyuya kalmışım cocom
Nevrosum temmuzda yokum demissin girmiycen mi kk ya yoksaAynen canım rahatımBen kendime yine oyalanacak birşey bulurum
Sağol canım biz 2 den sonra yapıyoruz.5e kadar oturuyorum.Sonrada uykusuz geziniyorum
Hâlâ uyukluyorum bugün evdeyim öğlene kadar yatarım artıkEyvah sabahlara kadar uyuyamazsin sen simdi evelde sesin solugun cikmadi bugün
Nevroş tatilemi gidiyorsun, bende ayarlayabilirsem gideceğim bu ay bayramdan sonraTemmuz'da ben yokum canımSiz artık beraber ortamı dağıtırsınız
Bdv de olaylar olaylar yarın tarifin geliyor mu kuşumHâlâ uyukluyorum bugün evdeyim öğlene kadar yatarım artık
Yok bugün arada girdim ya pek konuşmasam da bir derdim var okudum biraz