Onay bekliyorum 2 saat önce actim konuyuBen neden gormedimmm O,o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onay bekliyorum 2 saat önce actim konuyuBen neden gormedimmm O,o
Uuu hayırlı olsun bakalımOnay bekliyorum 2 saat önce actim konuyu
Sagol canim♡rakibemUuu hayırlı olsun bakalım
Tam tersi bu durumda şımartınca insan daha bir hevesle yapıyor yemekleri.Şımartmamak için öyle söylüyormuş
Ben de yangına körükle gittim galiba.Çok şükür ki ödüm kopmuştu, resmen ihtimal yüzünden mutsuzlastim
Merak ettim ,bakalım neler yaptın?Katıldim bilee
Alistik diyosunda onu bile yanlis yazmissinMerak ettim ,bakalım neler yaptın?
Kyoheye yeni alışmıştık şimdi de bu nick
Değiştirmeyin şu nicklerinizi be
Migrensiz hava sahasına gireyim düellonu boynu bükük bırakmayacağım tabiki deMunzevi Zencefil kız yoluk ördek, seni düelloya davet ediyorum korkup kaçacak mısın? Yarın yapıp önümüze koyacak mısın bakalım
En eğlenceli rakibemMigrensiz hava sahasına gireyim düellonu boynu bükük bırakmayacağım tabiki de
Bir i'yi mı başıma kakiyorsunBiz seninle anlaşmadık mı baştan ben i'siz derim demedim mi?Alistik diyosunda onu bile yanlis yazmissin
Bu nickim sanki daha kolay gibime geldi
Birazcik odumu patlatanalrdan biri sensin ama olsun netice onemli olan :)Ben de yangına körükle gittim galiba.
Kazen açıklama yapınca ben de sevindim senin adına
Ne yapayım aklıma siz düşürdünüz ,ben masumumBirazcik odumu patlatanalrdan biri sensin ama olsun netice onemli olan :)
Selam ,iyiiiiSelam hanımlar ne habersiniz
Selam ,iyiiii
İyi o zamanBenden de iyiiiiii
İyi o zaman
HanimKelesimiGetir nasılsın görüşmeyeli,espri yapayım dedim,bir ara kayboldun,profilinden aldım haberlerini