- 2 Ağustos 2013
- 9.439
- 45.111
- 548
Simdi hatice demek istemedim bazilari bu lafa tav oluyor diye,aramizda haticelerin olma ihtimalini dusunerekNe yapayım aklıma siz düşürdünüz ,ben masumum
Dediğin gibi Haticeye değil ,neticeye bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi hatice demek istemedim bazilari bu lafa tav oluyor diye,aramizda haticelerin olma ihtimalini dusunerekNe yapayım aklıma siz düşürdünüz ,ben masumum
Dediğin gibi Haticeye değil ,neticeye bak
Ben de biraz bakınıp çıkayım diyorum da çenem(klavyem ) düşük çıkamıyorum hemenİyiyim sağol evdeyim zaten bazen girip biraz bakınıp çıkıyordum..
Ben de biraz bakınıp çıkayım diyorum da çenem(klavyem ) düşük çıkamıyorum hemen
Bize iftar sofrası yapsana (laf olsun diye dedim ,yapamayacağını biliyorum)
Öyle bir söz var işte ,hakaret değil ki,bana kızan olursa suçu sana atarımSimdi hatice demek istemedim bazilari bu lafa tav oluyor diye,aramizda haticelerin olma ihtimalini dusunerek
Yapsan şaşardım zatenYok yapmam hiç heveslenme bile
Yapsan şaşardım zaten
Ay bir @Lunya dahaÖyle bir söz var işte ,hakaret değil ki,bana kızan olursa suçu sana atarım
Oyle bütün karizmam bitiyo i'siz olunca bari bu nickimi yazarken i'yi yazmada üsenmeBir i'yi mı başıma kakiyorsunBiz seninle anlaşmadık mı baştan ben i'siz derim demedim mi?
Bunda da O'yu yazmaya üşenirim Otani yazarım ,yazdım bileOyle bütün karizmam bitiyo i'siz olunca bari bu nickimi yazarken i'yi yazmada üsenme
Zaten asıl otani dogrusunu yaziyosun bu sefer degisik olsun diye 2 O olduBunda da O'yu yazmaya üşenirim Otani yazarım ,yazdım bile
Enaaa :OBegendin mi
Hahaha iyiymis şuan turkiyedeyim pek girmeye fırsatım. Olmuyor buraya yurtdisina gidiyorum salı günü artık yazisiriz bayağı yoğundu izin çocuklar hep.hasta kaldıBirgün de iyi birşey söylesen şaşarımEvet bildin 3 gün sonra 1 yaş daha büyüyorum
Enaaa :O
Twitigilimm naptin yalniz alinti yapınca sen gelme ulan ayi dedi yazıyı
DelirdimTwitigilimm naptin yalniz alinti yapınca sen gelme ulan ayi dedi yazıyı
Hiiicc ustume alinmamistimm zatennDelirdim
Biraz böyle takılıcam
Hahaha sen gel
Kısa vadede güzel ama alıntılarda ,hitap edince problem oluyorBegendin mi
merak etme sen ortam temmuzda hep seninleyim
hamile demicem görecen cadiKarabatak o 2 gün geliyorsa 2 ay kayıplarda, tek başına hareket ette gör uğraşmayı