- Emoji Skoru
- 82.827
- Puanlar
- 598
Nevroş tatlıyı mesela sonra çayla ceksek olur muYaptığı tarifler sofrasında olmadığı için diskalifiye oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nevroş tatlıyı mesela sonra çayla ceksek olur muYaptığı tarifler sofrasında olmadığı için diskalifiye oldu![]()
Kesin ilk 1 benHerkes sığınaklara kaçsın![]()

Biliyorum nevrosum,bende sonradan farkettim.arkadas kendisi de unuttugunu ve bu yuzden diskalifiye olabilecegini yazmis sabah.Allah allah sofra da bana tariflerden sonra bi degisik gelmisti ben nasil farkedemedim ki hemen yaYaptığı tarifler sofrasında olmadığı için diskalifiye oldu![]()
Ben görür görmez farkettimBiliyorum nevrosum,bende sonradan farkettim.arkadas kendisi de unuttugunu ve bu yuzden diskalifiye olabilecegini yazmis sabah.Allah allah sofra da bana tariflerden sonra bi degisik gelmisti ben nasil farkedemedim ki hemen ya![]()
Minicik masam var neresine sigdiracagimOlmaz canım hepsinin sofrada olması gerekiyor![]()
Hayır birinci olacağım , yarışmayı kazanan birinciBaştan mı sondan mıBeraber sondan olabiliriz
![]()

Yemeğe kendilerini kendileri davet etti yarışmaya katılacağım deyinceYemek iptal diyebilirsin![]()
Artık oraya buraya sıkıştiracagim, olduğu kadarBir çözüm bulacaksın yoksa sorun olabilir![]()