- 22 Haziran 2016
- 12.668
- 57.648
Odur büyük ihtimalle gunesimmm.sambali tatlisi olanBi tarif gözüme çarpmıştı benim. Ana yemeğinin sunumunun o olduğuna inanmadığım. O muydu acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Odur büyük ihtimalle gunesimmm.sambali tatlisi olanBi tarif gözüme çarpmıştı benim. Ana yemeğinin sunumunun o olduğuna inanmadığım. O muydu acaba ?
O zaman aynı konudan bahsediyoruz benimde dikkatimi çekti. Özellikle ana yemeğini aradım bulamadım. Bildiricektim demek ki müdahale edilmişCanım yaptığı yemekler sofrasında olmadığı için diskalifiye oldu sanırım.bende sonradan farkettim.yaptığı tarifler masa da yoktu.açıklamasını yapmış zaten arkadas konuda
Konu once kilitlendi.simdi de kaldırılmıştır.bende kendisi açıklama yazinca farkettim.yaptigi ana yemek tatli vs masada yoktu.masada baska yemekler vardi sanki.konusuna yazmis bu sabah.herkesee tesekkur etmis,yarismadan diskalifiye olabilecegini,masasina sunumlarini koymayı unuttuğunu yazmis.kismetse baska yarışmalara artik diye eklemisKonu yok ki.. nasıl masada yoktu ya.. Allah Allah hiç dikkat etmedim. Ne açıklama yapmış??
Aynen bana da masa da bi degisiklik varmis gibi gelmisti ama dikkat etmemistim pek.arkadas diyince farkettim bitanem.O zaman aynı konudan bahsediyoruz benimde dikkatimi çekti. Özellikle ana yemeğini aradım bulamadım. Bildiricektim demek ki müdahale edilmiş
BencedeKızlar ni konu var iftara misafir diye.. ne yapsam falan diyo.. biri de internette çok güzel ayrıntılı iftar menüleri var yazmış iftar sofrasının em güzelleri kk da.. buraya yönlendirdim çok güzel tarifler var..
valla aklına öyle gelmesin benim esinlenme sebebim başkaColorayzn kız nick adaşı sayılırız, hain nickimi çalanı buldum
ben görmüştüm ama sofraya dikkat etmemişim herhalde anlamadım ki ama gördüm arap tava falan manisa tarifimiydi öyle bişeydi herhaldeHangisi ya, ben nasıl kacirdim
Hadi biri denk gelir neyse de bizim ikiside denk gelmişvalla aklına öyle gelmesin benim esinlenme sebebim başka
nası yanisi ben color biliyon deymii hahaHadi biri denk gelir neyse de bizim ikiside denk gelmiş
Bende hatırlayamadımben görmüştüm ama sofraya dikkat etmemişim herhalde anlamadım ki ama gördüm arap tava falan manisa tarifimiydi öyle bişeydi herhalde
kızım bi çizgi film izliyo lunanın bilim dünyası diye şarkısından esinlendim ben lalalalalalluna diyomuş o ama ben nanananananalunaa anladıgım için nanaluna yaptım ve hatamı bugun muzigini dinlerken farkettmHadi biri denk gelir neyse de bizim ikiside denk gelmiş
Bebegim,yesil mercimekli sehriye corbasi falan yapmisti zannedersem.yalnista hatirliyor olabilirim ismini.arap tavasi falan yapmisti.durun linki bulup atcamBende hatırlayamadım
Biliyorum tatlım, benim ilk nickim nananais ti şimdi Lunya ya seninde benimkilerin birleşimi nanalunanası yanisi ben color biliyon deymii haha
Tamam tatlım bulursan merak ettim hemen atBebegim,yesil mercimekli sehriye corbasi falan yapmisti zannedersem.yalnista hatirliyor olabilirim ismini.arap tavasi falan yapmisti.durun linki bulup atcam
hadi canııım kusura bakma nanalunyamBiliyorum tatlım, benim ilk nickim nananais ti şimdi Lunya ya seninde benimkilerin birleşimi nanaluna
beynim yandıkızım bi çizgi film izliyo lunanın bilim dünyası diye şarkısından esinlendim ben lalalalalalluna diyomuş o ama ben nanananananalunaa anladıgım için nanaluna yaptım ve hatamı bugun muzigini dinlerken farkettm
Benim eski nickimi nasıl bilmezsinhadi canııım kusura bakma nanalunyam