Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Canım yaptığı yemekler sofrasında olmadığı için diskalifiye oldu sanırım.bende sonradan farkettim.yaptığı tarifler masa da yoktu.açıklamasını yapmış zaten arkadas konuda
Konu once kilitlendi.simdi de kaldırılmıştır.bende kendisi açıklama yazinca farkettim.yaptigi ana yemek tatli vs masada yoktu.masada baska yemekler vardi sanki.konusuna yazmis bu sabah.herkesee tesekkur etmis,yarismadan diskalifiye olabilecegini,masasina sunumlarini koymayı unuttuğunu yazmis.kismetse baska yarışmalara artik diye eklemis
Kızlar ni konu var iftara misafir diye.. ne yapsam falan diyo.. biri de internette çok güzel ayrıntılı iftar menüleri var yazmış iftar sofrasının em güzelleri kk da.. buraya yönlendirdim çok güzel tarifler var..
Kızlar ni konu var iftara misafir diye.. ne yapsam falan diyo.. biri de internette çok güzel ayrıntılı iftar menüleri var yazmış iftar sofrasının em güzelleri kk da.. buraya yönlendirdim çok güzel tarifler var..
kızım bi çizgi film izliyo lunanın bilim dünyası diye şarkısından esinlendim ben lalalalalalluna diyomuş o ama ben nanananananalunaa anladıgım için nanaluna yaptım ve hatamı bugun muzigini dinlerken farkettm
kızım bi çizgi film izliyo lunanın bilim dünyası diye şarkısından esinlendim ben lalalalalalluna diyomuş o ama ben nanananananalunaa anladıgım için nanaluna yaptım ve hatamı bugun muzigini dinlerken farkettm