Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cidden benden zayıf duruyorsun. Ben ne yaparsam yapayım iri gibiyimYok o kadar durmuyorum![]()
Kilo mu göstermediğim doğrudurCidden benden zayıf duruyorsun. Ben ne yaparsam yapayım iri gibiyimneyse bunada şükür
![]()
Yapıyorum 6 ay olacak, onunla sıkılaşıyorum ama dile kolay o kadar kilodan sonra yavaş yavaş oluyorKilo mu göstermediğim doğrudurPlates yaptın mı hiç
![]()

Sen bırakma canım yavaş yavaş sıkılaşacaksınYapıyorum 6 ay olacak, onunla sıkılaşıyorum ama dile kolay o kadar kilodan sonra yavaş yavaş oluyor![]()
Sagolasin ablam Allah razı olsun hoş buldumHazal'ım hoşgeldin çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorumHani nerede tatlı
![]()
Canim benim haklısınAma gitme sende, yahu ne güzel tatlı tatlı yarışıyorduk seninle![]()
Evet sabırlı olmam gerekiyor, yaglar epey yer yapmış kendine onlara veda ederken sonuçları nasıl boyu eğmeyip pes etmemem lazım.Sen bırakma canım yavaş yavaş sıkılaşacaksın![]()
Tamam o zaman desene hiç gitmeyeceksinCanim benim haklısın
Bi daha senden izinsiz kaçmam
Neler yapiyosun nasilsin bakim![]()
Bende 55.5 1 2 kilo daha versem iyi olacakŞuan korumadayim tatlım 58.3![]()
Hadi bakalım inşaallah canım![]()
Oyy canimsin tabi patron sensin izinsiz kaçmak yokTamam o zaman desene hiç gitmeyeceksin
İyilik sağlık yaşayıp gidiyoruz hazalim sen neler yapıyorsun![]()

Hem işpikçi hem de beceriksizAma sen en son aylar önce ispiklemiştin beni![]()

Benim kadar zayıf görününce bırakırsınEvet sabırlı olmam gerekiyor, yaglar epey yer yapmış kendine onlara veda ederken sonuçları nasıl boyu eğmeyip pes etmemem lazım.gerçi suanki halimde hiçte şikayetçi değilim ama olsun
![]()
Nevroş rüyamda dana bonfile gördüm , yiyemedim ama mesaj mı acaba buHem işpikçi hem de beceriksiz![]()
Oyyy kıyamam yiyemiyorsun rüyalarına giriyorNevroş rüyamda dana bonfile gördüm , yiyemedim ama mesaj mı acaba bu![]()
Danadan birşey olmaz yiyebilirsinNevroş mesajı anlatamadım sanırım, hani diyorum gördüm rüyamda var mıdır bı hayırOyyy kıyamam yiyemiyorsun rüyalarına giriyorDanadan birşey olmaz yiyebilirsin
Sana yine nohutlu yemek yaptım![]()

Vardır bir hayır tabi kiNevroş mesajı anlatamadım sanırım, hani diyorum gördüm rüyamda var mıdır bı hayır
Nohutu pilav içi sevmiyorum
Bende bugün tavuk yedim
Ama bir sürü![]()