Evet baktim :)yorum bile yaptimYayınlanmış bile çok heyecanlandımmm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet baktim :)yorum bile yaptimYayınlanmış bile çok heyecanlandımmm.
Canimsin masan cok şık bebegimKonuyu açtım ama sanırım şuan sadece ben görebiliyorum :)
Sofranın boş halini koyayım buraya, son hali sürpriz olsun
Eki Görüntüle 2004003
Valla elimden gelenin en iyisini yaptım burada birinci olamam belki ama eşimin kalbini bir kere daha fethettim galiba
Menüm : Sebzeli mercimek çorbası, Beyti sarma, Acılı ezme, Dondurmalı irmik helvası
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye boşa dememişlerKonuyu açtım ama sanırım şuan sadece ben görebiliyorum :)
Sofranın boş halini koyayım buraya, son hali sürpriz olsun
Eki Görüntüle 2004003
Valla elimden gelenin en iyisini yaptım burada birinci olamam belki ama eşimin kalbini bir kere daha fethettim galiba
Menüm : Sebzeli mercimek çorbası, Beyti sarma, Acılı ezme, Dondurmalı irmik helvası
Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer diye boşa dememişler
bende sandim muhtesem ötesi birsey gelecek benim sarmam hic olmazsa görünümü lezzetliKendi sarmanla Yanyana koy bak bakalım
noldu benim ördeme kim yoldu gidip gebertemBak rabia01 le takılalı kaç saat oldu hemen rengi soldu
ben acarim onun rengini geriÇok iyi olmuş
iyi fikir aslindaSırf gıcıklığına Alman yemeği yaparmış Malzemeyi bulup yapamayız sonra uğraş dur
hic belli olmaz nevosum su yogunluk bitsin basinizdayimUzun süre resim eklemez merak etmeyin
Aman Rabia ya bulaştırma beni...
yarın misafirim var ekleyebilirsem katılıcam canım :))Hazirladin mı tatlım sofrayı?
Bari tariflerinide verseydinhic belli olmaz nevosum su yogunluk bitsin basinizdayim
Merhabakızlar merhaba,
merak ettiğim bi kaç soru var cvbını alırsam ben de katılmak istiyorum.
1. masada illaki yarışmaya katılmak için belirlediğimiz menü mü olacak yoksa menü dışı şeylerde olabilir mi? (davet vermeyi planlıyorum davette yapacağım menünün çorba, ana yemek ve tatlısıyla katılmak istiyorum)
2. katılan arkadaşların masalarında sadece yarışma menüleri vardı kural öyle mi merak ettim?
3. malum davet menümle katılacağım için menümün tamamını masada çekmem zor misaifirlere yemeyin fotoğraf çekmem lazım diyemem. bu sebeple bütün masada sunum fotoğrafı çekemem. masa düzenini ayrı fotoğraflayıp sunumları masa dışında çeksem olur mu?
bunların cvbını alırsam katılacağım.
Nevreste
herkese kolay gelsin bu arada
Nevroş bizim hazalimiz vardı ya, artık pek gelmiyor, nickimi unuttum ki etiket yapayım
Selenofil mı Bizi artık sevmiyor olabilir
Bebişim bugün 2 haşlanmış yumurta, 1 dlm beyaz peynir, 1 dlm kaşar peyniri , 5 tane zeytin ve salatalık yiyeceğim (domatesim kalmadı )
Kız özledik ya seni bir daha kendini özletmeKızlar bu aralar çok yoğun üzücü donemdeydim babam rahatsizlanmisti uzun bi süre hastaneyle ugrastik çok şükür ugraslarimiza şimdi iyi evet haklısınız biraz ihmal ettim burayo ve sanki ihmal de edildim.
Ama neyse hadi bakalim size tatli yaptım gene iyisiniz
İftarada ızgara, salata yiyeceğim büyük ihtimal domates çorbası olur yanına
Kaç kilosun hemsom? Bende vermeye calisiyorumBebişim bugün 2 haşlanmış yumurta, 1 dlm beyaz peynir, 1 dlm kaşar peyniri , 5 tane zeytin ve salatalık yiyeceğim (domatesim kalmadı )