Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim tariflerde kalori sorunu yoktu değil mi
Hangi ara geldin hangi ara tekrar gittin canım. .
Aynen ben de öyle düşünmüştümhiiiiiiiiiiç yiyen direkt sabaha 2 kilo eksi çıkar , o kadar yani
Geçti artık
Ablam ben; pirinç lapasi ana yemeği, vicdan çorbası, ve tatlı olarak hurma ezmesi dusunuyorum, tabi yağsız salata ve yoğurt da dahil
Cocon sana kurban olsun canim lunyam nasilsin çiçeğeeeemmmCocom nereye gitti yahu
Geldim bebegim, 3 gündür banliydim giremedimHangi ara geldin hangi ara tekrar gittin canım. .
Cocon sana kurban olsun canim lunyam nasilsin çiçeğeeeemmm
Cenemi tutamadim bdv de sutlandim tabi doğal olarak bitmek bilmedi bi türlü geldim sonunda bitanem.afiyet olsun kuzum,ben yedim coktan midemi suyla dolduruyorum suan haslanmis yumurta zeytin peynir aynı menü.yiyemiyoruz ki şöyle bi trilece
İyiyim cocom, yumurta haşlıyorum nerelere yolladılar seni
Oyyy oyyy, hainler gördün dimi utanmadan trilice yapmışCenemi tutamadim bdv de sutlandim tabi doğal olarak bitmek bilmedi bi türlü geldim sonunda bitanem.afiyet olsun kuzum,ben yedim coktan midemi suyla dolduruyorum suan haslanmis yumurta zeytin peynir aynı menü.yiyemiyoruz ki şöyle bi trilece
Gördüm gormem mi benim baklavayi bilem gecmisler hepsi birbirinden guzel.yaa lunyam biz tatlı yiyemiycek miyiz yavcanım böyle serbetli serbetli künefe cekiyor kac gündür.ruyalarima giriyor hattatatlisiz olmuyor be kuzumOyyy oyyy, hainler gördün dimi utanmadan trilice yapmış
Bu gelen tatlılar bana zor günler yaşatıyor
Oyyy oyyy, hainler gördün dimi utanmadan trilice yapmış
Bu gelen tatlılar bana zor günler yaşatıyor
Meyve en güzel tatlıdır, birde üstüne fazla kiloları verdin mi bal şerbetGördüm gormem mi benim baklavayi bilem gecmisler hepsi birbirinden guzel.yaa lunyam biz tatlı yiyemiycek miyiz yavcanım böyle serbetli serbetli künefe cekiyor kac gündür.ruyalarima giriyor hattatatlisiz olmuyor be kuzum
Ben demedimBiri bana hayın demiş
sen demis olsan sasiracaktim zatenBen demedim
sen demis olsan sasiracaktim zaten
Sen uyumayacak miydin
Yatıyorum ama iftardan sonra uyuduğum için uykum uğramıyorSen uyumayacak miydin