- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Yok o kadar durmuyorumSen 55 gibi dururken bende hiç kıskanmıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok o kadar durmuyorumSen 55 gibi dururken bende hiç kıskanmıyorum
Cidden benden zayıf duruyorsun. Ben ne yaparsam yapayım iri gibiyim neyse bunada şükürYok o kadar durmuyorum
Kilo mu göstermediğim doğrudurPlates yaptın mı hiçCidden benden zayıf duruyorsun. Ben ne yaparsam yapayım iri gibiyim neyse bunada şükür
Yapıyorum 6 ay olacak, onunla sıkılaşıyorum ama dile kolay o kadar kilodan sonra yavaş yavaş oluyorKilo mu göstermediğim doğrudurPlates yaptın mı hiç
Sen bırakma canım yavaş yavaş sıkılaşacaksınYapıyorum 6 ay olacak, onunla sıkılaşıyorum ama dile kolay o kadar kilodan sonra yavaş yavaş oluyor
Sagolasin ablam Allah razı olsun hoş buldumHazal'ım hoşgeldin çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorumHani nerede tatlı
Canim benim haklısınAma gitme sende, yahu ne güzel tatlı tatlı yarışıyorduk seninle
Evet sabırlı olmam gerekiyor, yaglar epey yer yapmış kendine onlara veda ederken sonuçları nasıl boyu eğmeyip pes etmemem lazım. gerçi suanki halimde hiçte şikayetçi değilim ama olsunSen bırakma canım yavaş yavaş sıkılaşacaksın
Tamam o zaman desene hiç gitmeyeceksinCanim benim haklısın
Bi daha senden izinsiz kaçmam
Neler yapiyosun nasilsin bakim
Bende 55.5 1 2 kilo daha versem iyi olacakŞuan korumadayim tatlım 58.3
Hadi bakalım inşaallah canım
Oyy canimsin tabi patron sensin izinsiz kaçmak yokTamam o zaman desene hiç gitmeyeceksin
İyilik sağlık yaşayıp gidiyoruz hazalim sen neler yapıyorsun
Hem işpikçi hem de beceriksizAma sen en son aylar önce ispiklemiştin beni
Benim kadar zayıf görününce bırakırsınEvet sabırlı olmam gerekiyor, yaglar epey yer yapmış kendine onlara veda ederken sonuçları nasıl boyu eğmeyip pes etmemem lazım. gerçi suanki halimde hiçte şikayetçi değilim ama olsun
Nevroş rüyamda dana bonfile gördüm , yiyemedim ama mesaj mı acaba buHem işpikçi hem de beceriksiz
Benim kadar zayıf görününce bırakırsın
Oyyy kıyamam yiyemiyorsun rüyalarına giriyorDanadan birşey olmaz yiyebilirsinNevroş rüyamda dana bonfile gördüm , yiyemedim ama mesaj mı acaba bu
Nevroş mesajı anlatamadım sanırım, hani diyorum gördüm rüyamda var mıdır bı hayırOyyy kıyamam yiyemiyorsun rüyalarına giriyorDanadan birşey olmaz yiyebilirsin
Sana yine nohutlu yemek yaptım
Vardır bir hayır tabi kiBen rüyalarımı hep hayra yorarım ve birşeylere bağlarımNevroş mesajı anlatamadım sanırım, hani diyorum gördüm rüyamda var mıdır bı hayır
Nohutu pilav içi sevmiyorum
Bende bugün tavuk yedim
Ama bir sürü