Şuan korumadayim tatlım 58.3Kaç kilosun hemsom? Bende vermeye calisiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan korumadayim tatlım 58.3Kaç kilosun hemsom? Bende vermeye calisiyorum
Bebişim bugün 2 haşlanmış yumurta, 1 dlm beyaz peynir, 1 dlm kaşar peyniri , 5 tane zeytin ve salatalık yiyeceğim (domatesim kalmadı )
ay canim benim ne tesadüf benimde domatesim kalmadi en son dun sahurda sonuncusunu yemistim almayi unuttum :)))) sadece salatalik var.bende zeytin peynir kaşar falan yiyim bari.bide karpuz.karpuz kilo yapar mi yavrusum ya tatli ya sonuctaİftarada ızgara, salata yiyeceğim büyük ihtimal domates çorbası olur yanına
Uyumuyorum kuzum,tuh keske icseydim gec oldu artik dimi 3 te okunuyor ezanCocoChanelmademoiselle can kuşum sahura kadar uyumuyorsan saat 11-12 gibi sütlü kahve (şekersiz) içebilir son metabolizmayı hızlandırır
Karpuz u sahurda 40 dk önce ye mideyi temizler , geçen haberde görmüştümay canim benim ne tesadüf benimde domatesim kalmadi en son dun sahurda sonuncusunu yemistim almayi unuttum :)))) sadece salatalik var.bende zeytin peynir kaşar falan yiyim bari.bide karpuz.karpuz kilo yapar mi yavrusum ya tatli ya sonucta
Canim benim eksik olmaKız özledik ya seni bir daha kendini özletme
Ben şimdi içiyorum , senin uykun kaçmasın diye erken dedimUyumuyorum kuzum,tuh keske icseydim gec oldu artik dimi 3 te okunuyor ezan
Karpuz u sahurda 40 dk önce ye mideyi temizler , geçen haberde görmüştüm
cok sagol bebegim benim,hemen bende yapip iceyim cansın senBen şimdi içiyorum , senin uykun kaçmasın diye erken dedim
Ama gitme sende, yahu ne güzel tatlı tatlı yarışıyorduk seninleCanim benim eksik olma
Sende hatırlat arada kendino yaaa
Yap gel beraber içeriz, gerçi benim azıcık kaldı ama olsuncok sagol bebegim benim,hemen bende yapip iceyim cansın sen
Büyük kupa beni anca kesiyorEki Görüntüle 2004336 ben kendime cay bardaginda turk kahvesi yaptim kuzum ohh icelim mis gibi
Kuzum ezan kacta okunuyor senin orda??hangi ilde yaşıyorsun bebegim?Büyük kupa beni anca kesiyor
Bursa'da canım, 3 buçukta okunuyor.Kuzum ezan kacta okunuyor senin orda??hangi ilde yaşıyorsun bebegim?
Hazal'ım hoşgeldin çok geçmiş olsun.Acil şifalar diliyorumHani nerede tatlıKızlar bu aralar çok yoğun üzücü donemdeydim babam rahatsizlanmisti uzun bi süre hastaneyle ugrastik çok şükür ugraslarimiza şimdi iyi evet haklısınız biraz ihmal ettim burayo ve sanki ihmal de edildim.
Ama neyse hadi bakalim size tatli yaptım gene iyisiniz
Şuan korumadayim tatlım 58.3
Benden yarim saat ondesin hadi yine iyisin canim benim.yumurtami hasladim,kahvemin bitmesini bekliyorum.hayirli sahurlar bitanemBursa'da canım, 3 buçukta okunuyor.
Sağol tatlım, hayırlı sahurlarBenden yarim saat ondesin hadi yine iyisin canim benim.yumurtami hasladim,kahvemin bitmesini bekliyorum.hayirli sahurlar bitanem
Hiç kıskanmadım
Sağol tatlım, hayırlı sahurlar
Sen 55 gibi dururken bende hiç kıskanmıyorumHiç kıskanmadım