Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla seçim yapmak zor oldu cidden hepsi birbirinden güzel ellerinize sağlık kızlar. Lüzumsuz tartışmalar çıkmış ramazan ramazan gelip gıcık etmişler milleti burda da.
Neyse ben olsam hangi sofrayı silip süpürürdüm diye düşündüm (az ve öz sofralardan yanayım), domates çorbası, tavuk pirzola ve şöbiyeti seçtim hepsini yerdim valla o sofrada olsaydım :)
Yine de büyün sofralar çok güzeldi emeklerinize sağlık keşke birden fazla oy hakkımız olsaydı.
Sağol canım 0 oyda kalacağım diye korkmuştumrica ederim.
başarılar :)
Yine iki şık arasında kaldım ama sonunda beytiyi seçtim
Mercimek çorbasını severim beytiye bayılırım o yüzdende oyum;
Sebzeli Mercimek Çorbası, Beyti Sarma, Dondurmalı İrmik Helvası na
Yarışmadaki herkese başarılar dilerim...
Beyti forever :))
çok teşekkür ederimHepside süper olmuşlar ellerinize sağlık olsun hanımlar..
Seçim yapmak cidden zor ama bir yane seçmek gerekiyor..
Oyumda Yayla Çorbası İçli Köfte Şekerpare'ye gidiyor..
Masa düzeni ve sunumda güzeldi..
88prenses22 tebrikler..
My vote goes tooo "Sebzeli Mercimek Çorbası, Beyti Sarma, Dondurmalı İrmik Helvası"
Yaa çok teşekkür ederim çok heyecanlandım
Çok teşekkür ederim veren elleriniz dert görmesinBohça kebabına verdim oyumu ellerinize sağlık hanımlar
Neden sordunuz?arkadaşlar karnıyarık olan tarif diskalifiye olmamış mıydı? neden geri geldi?
şimdi baktım da yemeklere falan onun olduğunu görünce merak ettim .diskalifiye olan bir tarif tekrar yarışmaya dahil olabiliyor muNeden sordunuz?
Diskalifiye olmadıarkadaşlar karnıyarık olan tarif diskalifiye olmamış mıydı? neden geri geldi?
Diğer diskalifiye olan tariflerde girmiş. Sanırım yönetici ortada emek olduğu için tarifleri tekrar yarışmaya koymuş. Benim fikrim tabi..şimdi baktım da yemeklere falan onun olduğunu görünce merak ettim .diskalifiye olan bir tarif tekrar yarışmaya dahil olabiliyor mu