- 19 Mart 2010
- 12.489
- 13.624
Ayy canim ya cok tatlisin cok teşekkür ederim canım Ayy seninde bayramın mubarek ve mutlu olsunSelam kızlar bayramın ilk günü tahmin ettiğim gibi yoğun değil siteye girebildim :) oyumu da kullandım hayırlı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy canim ya cok tatlisin cok teşekkür ederim canım Ayy seninde bayramın mubarek ve mutlu olsunSelam kızlar bayramın ilk günü tahmin ettiğim gibi yoğun değil siteye girebildim :) oyumu da kullandım hayırlı olsun
Hayırlı olsun turkuazim oyun :)Ayy teşekkür ederim çok mutlu oldum
Aynen hayırlısı olsun. Oylamalar 5 gün sürecek bildirim ne zaman gider acabaHayırlı olsun turkuazim oyun :)
Sağol hazalcığım canım hepimizin bayramı kutlu olsun inşallah oylama geçen ki gibi şimdi kimse görmedi ya sıfırlar sayılı kalmış yineAyy canim ya cok tatlisin cok teşekkür ederim canım Ayy seninde bayramın mubarek ve mutlu olsun
Aynen canım benim yaSağol hazalcığım canım hepimizin bayramı kutlu olsun inşallah oylama geçen ki gibi şimdi kimse görmedi ya sıfırlar sayılı kalmış yine
Iyı bayramlar sevgılı kk aılesı
Hepsı bırbırınden guzel emekle hazırlanmıs sofralar ellerınıze saglık bol sanslar hepinize
Oyum beytı sarmaya
Aynen yaaa catladik :)ne ara bildirim gidicek :))
teşekkür ederimBenim oyum 88prenses22 gitti, gerçekten baştan sona herşey çok güzel görünüyordu, ellerine sağlık tatlım
teşekkür ederimOyum Yayla çorbası içli köfte ve şekerpareye
Yalnız hepsi birbirinden güzel gözüküyor
Ellerinize sağlık
çok teşekkür ederim
teşekkür ederimHerkese başarılar dilerim ,ve de oyum yayla çorbası ,içli köfteye gitti...