- 16 Ağustos 2010
- 293.027
- 602.891
- 43
Hayırlı yolculuklar az kalmışBende gurbet kuşuyum
Suan Bolu'ya yaklaştık Istanbul'a gidiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı yolculuklar az kalmışBende gurbet kuşuyum
Suan Bolu'ya yaklaştık Istanbul'a gidiyoruz
Olsun geç kalmış sayılmazsın hepsini bir daha yaparızKatılmadıklarım için de pişman oldum ayrıca. Dünya mutfağına, yöresele, makarnaya vs... Oysa şimdi ne de güzel fikirler geliyor aklıma
Sağol nevosumm şükür az kaldı ya mola verdik esim uyudu oğlan da uyuyo bende başlarını bekliyorumHayırlı yolculuklar az kalmış
Sahurda ne yaptınOlsun geç kalmış sayılmazsın hepsini bir daha yaparız
Yapalım yapalımOlsun geç kalmış sayılmazsın hepsini bir daha yaparız
Seni başlarına bekçi bırakmışlarAman uyusunlar özellikle oğlunSağol nevosumm şükür az kaldı ya mola verdik esim uyudu oğlan da uyuyo bende başlarını bekliyorum
Menemen yaptım canımSen ne yaptınSahurda ne yaptın
İnşaallah canımSadece tarif olmaz sohbete de sık sık katılman lazımYapalım yapalım
Eşim rahatsız tutamıyor. Ben de tutmayacağım yarın dişim çok kötü durumda gitgide şişti akşamı zor ettim bugün Sahur yapmadıkMenemen yaptım canımSen ne yaptın
Muhabbetleri okuyorum ama lafa giremiyorum bir türlü, biraz çekimgenim galibaİnşaallah canımSadece tarif olmaz sohbete de sık sık katılman lazım
Çekinme canımMuhabbetleri okuyorum ama lafa giremiyorum bir türlü, biraz çekimgenim galiba
Ne demiştin sen ?Gece burdan biraz deynebe sallayayim da cevap veremesin
VallaOgedaaayyyy
@Lunya
Ademin çıkacağından o kadar emindim ki hatta eşim dedi hiç ilgilenmiyor gibisin ne yapayım ya sanki ben mi kazanacam dedim ogeday dediği anda ben alkış kıyamet eşim de alallahtan ilgilenmiyorsun dediValla
Ogeday deyince ben bile bağırdım Adem deseydi herhalde çok sinir olurdum
Ahhahaha komik olmuş canım :) bizde de öyle oldu ablam annem ben aynı anda bi bağırtı bide yakınımızdan biri katılsa nasıl oluruz dedimAdemin çıkacağından o kadar emindim ki hatta eşim dedi hiç ilgilenmiyor gibisin ne yapayım ya sanki ben mi kazanacam dedim ogeday dediği anda ben alkış kıyamet eşim de alallahtan ilgilenmiyorsun dedi