Orası öyle canım nasipten ötesi yokolur tabi neden olmasin.
Ben 8 senedir bu tasınma işini hayal ediyordum. Er ya da gec oluyor
önümüzdeki kategoriden sonra Türkiyedeyim Allah nasip ederse
Tatil için mi geliyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orası öyle canım nasipten ötesi yokolur tabi neden olmasin.
Ben 8 senedir bu tasınma işini hayal ediyordum. Er ya da gec oluyor
önümüzdeki kategoriden sonra Türkiyedeyim Allah nasip ederse
Evet, yaz tatili icin. Ailemin yanına insallah.Orası öyle canım nasipten ötesi yok
Tatil için mi geliyorsunuz
Allah kavuştursun canım inşaallahBen de Cuma gidiyorumNereye geleceksin,hangi bölgedeEvet, yaz tatili icin. Ailemin yanına insallah.
Amin.Allah kavuştursun canım inşaallahBen de Cuma gidiyorumNereye geleceksin,hangi bölgede
Evet canım ben de evlendiğimden beri gurbetteyimAmin.
Aksaray'a geliyorum.
Sende mi gurbettesin?
Ne güzel sen bayramda yanlarinda olacaksin.
Az kaldı. Önümüzdeki ayın 16.da insallahEvet canım ben de evlendiğimden beri gurbetteyim
Çok uzak değiliz ama çocukların okulu olduğu için ancak yılda iki kez gidebiliyoruz.
Evet bayramda ailemin yanında olacağım inşaallah.Senin de birşey kalmamış
2 aya yakın bir zaman oldu
Insallah 2 haftaya kadar.
Disipline Girmis BirKadin duyarsa eminim cok gülecek
zıplama kızAz kaldı. Önümüzdeki ayın 16.da insallah
yerimde duramıyorum
zıplama kız
Bende gurbet kuşuyumAmin.
Aksaray'a geliyorum.
Sende mi gurbettesin?
Ne güzel sen bayramda yanlarinda olacaksin.
Hayırli yolculuklar.Bende gurbet kuşuyum
Suan Bolu'ya yaklaştık Istanbul'a gidiyoruz
Allah razı olsun. Benden çok küçük oğlum var onun yolunu gozluyolar torun sevgisi baskaymis hakkatenHayırli yolculuklar.
Kazasiz belasız varırsınız insallah.
Ailen dört gözle yolunu gözlüyordur şimdi.
Annemler de öyleler.Allah razı olsun. Benden çok küçük oğlum var onun yolunu gozluyolar torun sevgisi baskaymis hakkaten
Benim de daha ilk katılışım ama dört gözle bir sonraki kategoriyi merak ediyorum. Ne olursa ne yemek yaparım diye düşünürken buluyorum kendimi Çok eğlenceliymiş gerçekten
Aynen aynen durum bizde de öyle. Kendimi bakicisiymis gibi hissetmeye basladimAnnemler de öyleler.
Telefonda konusurken benim adım hic gecmiyor. Sürekli benim kızlarla konusmak istiyorlar. Beni muhattap alan kimse yok.
Yarışma sürekli var ne de olsa bundan sonra hepsine kalırsınız artıkKatılmadıklarım için de pişman oldum ayrıca. Dünya mutfağına, yöresele, makarnaya vs... Oysa şimdi ne de güzel fikirler geliyor aklıma
Aynen aynen durum bizde de öyle. Kendimi bakicisiymis gibi hissetmeye basladim
Yarışma sürekli var ne de olsa bundan sonra hepsine kalırsınız artık
Abartiyolar evet ama kiskanmiyorum ben ya ne güzel çocuğumuza değer veriyorlar bazı aileler var ki çocuk ha var ha yok umursamiyolar. Öyle olsa çok üzülürdüm sahsenYa biraz abartiyorlar. Kiskanmaya basliyorum.
seninde varmış madalyan
Hangi kategoride almıstın?
Sayılı gün çabucak geçerAz kaldı. Önümüzdeki ayın 16.da insallah