- 23 Eylül 2012
- 17.207
- 29.067
diyet olmasa biz onu bozardık ama böylesi nasipimiş
Aynen canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
diyet olmasa biz onu bozardık ama böylesi nasipimiş
Merhaba hoşgeldinizAy benimde bi katılasın geldi de PC'den değilde telefondan yüklemeleri yapsak sıkıntı olur mu ki.bide konuyu filan nasıl açcaz nereye açcaz biri beni aydınlatsın
Beğenmemiş olurlar mıDamak tatlarına en yakın olanı seçmişler diyelimPilavımi begenmemişler amaaa
Rica ederim ellerine sağlık canımAcaba ben de mi katılsam
Not:Kazen'in mesajının hiçbir etkisi yoktur düşüncemde,gerçek diyorum bak ,neden inanmıyorsunuz
Bu poğaçaları da gece yaptım Nevreste ,tarif için teşekkürler
O zaman gelsin yemekleriçimde var ben nağbıyım
sence acısız yaparmı nevoşRica ederim ellerine sağlık canım
Bi soru daha canım ana yemek varya mesela onun yanına patates yada pilav gibi bişeylerle sunum yapılabiliyor mu yoksa sadece o ana yemeği mi sunuyoruz yani diyelim bi et yemeği yaptık bunu sunumda o şekilde sunabilirmiyizMerhaba hoşgeldiniz
Konuyu buraya açıyorsunuz
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframiz-benim-mutfagim.1213/
Bir sorun olursa ben düzenleme yapıyorum
Ana başlık İftar sofraları 3 tarif istiyoruz.Çorba-Ana yemek ve tatlı bunlar eşliğinde birde sofra isteniyor
Tarifler tüm detayları ile resim çekilip tarif anlatılacak
Seni çok severdikYokluğunda ne yapacağızBittin sensence acısız yaparmı nevoş
Canım zaten sofraya yaptığınız 3 tarif dışında istediğinizi ekleyebilirsinizBi soru daha canım ana yemek varya mesela onun yanına patates yada pilav gibi bişeylerle sunum yapılabiliyor mu yoksa sadece o ana yemeği mi sunuyoruz yani diyelim bi et yemeği yaptık bunu sunumda o şekilde sunabilirmiyiz
off bi sıkıntı çöktü yüreğimeSeni çok severdikYokluğunda ne yapacağızBittin sen
Süpermiş o zaman canımCanım zaten sofraya yaptığınız 3 tarif dışında istediğinizi ekleyebilirsiniz
Hadi öyle olsun bakalımBeğenmemiş olurlar mıDamak tatlarına en yakın olanı seçmişler diyelim
Ben yıllardır elinden ne çekiyorumBirazda sen idare etoff bi sıkıntı çöktü yüreğime
Ramazan sofrası hazırlayacak mısınHadi öyle olsun bakalım
Bu bölüme ekleyeceksinizKatılmayı bende düşünüyorum nereye yükleyeceğiz tarifi ilk heyecanimda
Taşınma olayımız var Nevreste.Ramazan sofrası hazırlayacak mısın
Oda önemliTeşekkür ederiz oy verdiğiniz içinben itinayla oy veriyorum :) birgün olur da katılır mıyım acaba